Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Fordi originaalmakk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Fordi originaalmakk

Kuidas oleks võimalik Fordi originaalmakil maha võtta see kood mida makk küsib kui ühendada makk vooluvõrgust välja ja siis uuesti tagasi ühendades?

Vs: Fordi originaalmakk

Proovi pöörduda foordi esindusse, kuskil googles on olemas õpetused ka.

Comment

Esmalt postitatud kriz poolt
      Kuidas oleks võimalik Fordi originaalmakil maha võtta see kood mida makk küsib kui ühendada makk vooluvõrgust välja ja siis uuesti tagasi ühendades?
      Ma usun et googeldamine aitab, ma leidsin omale lahenduse audi 80ne makile nii, kui abi ei leia siis tõesti fordi esindus, kus annad auto tehase tähise ja siis saad koodi!
      Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Üks asi on kood sisse lüüa ja makk hakkab tööle, hoopis teine on koodi küsimine maha võtta.
        See võimalus on vähestel makkidel, väga vähestel.
        Osadel on ka õpetus klahvidelt, teistel tehakse see mälus ära. Arvan, et fordil
        seda võimalust pole.
        Kas koodi tead ja mis mudel üldse on

Comment

koodi ma tean aga oleks soov see kood eemaldada, et enam ei küsiks kunagi seda koodi

Comment

Kui see makk on Blaupunkti raamil, siis proovi makil hoida all kanalinupud 1 ja 4 korraga. Lülita välja toide (lülitist).Lase nupud vabaks. Oota natukene ja lülita sisse. Kui ta nüüd peale järgmist sisselülimist koodi ei küsi, siis oled või sees .See kõik toimib eeldusel, et maki koodiga poleks keegi eksinud üle 14 korra. Peale seda on EEPROM täis kirjutatud ja aitab ainult mälu ülekirjutamine. Õige bin. failiga muidugi.
            päike, õhk ja ...

Comment

Esmalt postitatud joobel poolt
              Kui see makk on Blaupunkti raamil, siis proovi makil hoida all kanalinupud 1 ja 4 korraga. Lülita välja toide (lülitist).Lase nupud vabaks. Oota natukene ja lülita sisse. Kui ta nüüd peale järgmist sisselülimist koodi ei küsi, siis oled või sees .See kõik toimib eeldusel, et maki koodiga poleks keegi eksinud üle 14 korra. Peale seda on EEPROM täis kirjutatud ja aitab ainult mälu ülekirjutamine. Õige bin. failiga muidugi.
              mul vedeleb garaazi nurgas audi gamma iv makk ( vahepeal kuulan garaazis muusikat kui midagi nokitsen, see koodi trükkimine tüütab ära ) ,kui ei eksi oli blaupunkti raamil kui võimalik siis koodi küsimist tahaks maha võtta, oskad aidata?
              Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Working...
              X