asi nimelt selles et armatuuril kipub airbagi hoiatuslamp põlema jääma.Mingi paar korda on juba arvutiga veateade kustutatud aga paari nädala pärast lööb jälle särama.Oskab keegi midagi asjalikku nõu anda,milles asi jaega ohtu pole et mingil hetkel lööb airbag-i lahti.Auto siis BMW 520.1998.a.Ette tänades.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Bmw 520 airbagi hoiatuslamp
Collapse
X
-
Vs: Bmw 520 airbagi hoiatuslamp
Kas mõni rikkis või puuduv kaitse ei või põhjus olla? Istme andur kummaline väheke, ehk kontakt hoopis vilets? Mul oli vahepeal sama mure (auto 7.s E38), diagnostika midagi ei avastanud, lihtsalt oli/ei olnud, kahtlane asi siiski! Muidu olen kuulnud, et ka "püüdlustele" auto läbisõidu osas võib jääda märke külge? Hooldusraamat, mis korrektselt täidetud peaks siiski seda enam-vähem välistama aga ka mitte alati! TÜV-l võib probleeme tekkida küll.-superradical-
Comment
-
Kas mõni rikkis või puuduv kaitse ei või põhjus olla? Istme andur kummaline väheke, ehk kontakt hoopis vilets? Mul oli vahepeal sama mure (auto 7.s E38), diagnostika midagi ei avastanud, lihtsalt oli/ei olnud, kahtlane asi siiski! Muidu olen kuulnud, et ka "püüdlustele" auto läbisõidu osas võib jääda märke külge? Hooldusraamat, mis korrektselt täidetud peaks siiski seda enam-vähem välistama aga ka mitte alati! TÜV-l võib probleeme tekkida küll.-superradical-
Comment
-
söitsin peale ostmist aastakese,enne kui jama algas,ise pole küll läbisõittu ega midagi kruttinud,oleks enne mind näpitud,oleks ju kohe välja löönud või ma ka ei tea.Seal istme all pidi mingi airbagi andur olema,üks tarkpea väitis et asi ise hullu hinnaga aga pidi saama mingi jupi vahele panna(800eek)kustub tuli ära.Nüüd tekkis mõte auto müüki panna aga 800-siia,800-sinna jne.kaob nagu asja mõte ära.Lootsin rohkem et kellelgi sama asi olnud,ehk saab lihtsalt,odavalt hakkama.
Comment
-
Oota, et siis E39 on või? Mul peaks olema selle istmed, vähemasti esiistmed olid nagu alles. Võin vaadata seda anduriasja, esinduses ilmselt on see jah üsna paha hinnaga aga näit. b osana (kui ongi!) ei tohi niisuguseid osasid soetada ja mina ka alguses lendasin mõnede osadega p...e (rooliotsad!), ei olnud hull aga kuna enne ei teadnud sellest autost suurt siis ostsin need kohe, üks n.ö. "tuttav" "remondimees" väitis, et need ligi 10k ja siis ostsin B osa, kui ost tehtud läksin igaks juhuks esindusse, küsisin originaalosa kohta ja selgus, et u. 500.- olid kallimad, krt. ikka korralikult vandusin ja see vend ei ole mu autot hooldanud ka ! Uuri, mis esinduses hind oleks, külajuttu ei ole mõtet uskuda, kui oled Tallinna inimene siis vaata Peetri esindusest, seal asjalik teenindus, aitavad kindlasti kasvõi nõuga!
Uuri selle anduri originaalosa numbrit vähemasti, siis oskan miskit ehk ütelda ja kui olemas ja sobib siis ehk saab kaubale.-superradical-
Comment
-
E39 jah,kui istmed olemas ehk uurid alt et mis ja kuidas seal asi välja paistab.Kõrvalistme andurmatist ei tea midagi aga juhiistme alla jookseb küll mingi juhe(pole ei soojendust ega mootoriga istmeid).Homme lähen esindusse,ehk praeguse masu aegu nad seal vähe viisakamad,muidu küll hullult õhku täis,vaatan mis nad räägivad,ehk saab mõnekoodi või asja.
Comment
-
Ega nad niisama lampi tohiks nagu minna-ikka matsust või siis kui neid sensoreid liialt togida. A mnjamh Sul siis tavalised, manuaalsed istmed? Mul olid need küll elektrilised. Põhimõtteliselt peaksid sobima need ka, seal peaks olema soojendus ja kõik möllud sees-Sul on autol kõik pesad tõenäoliselt samad, et saaks isegi elektrilised panna aga neile on tarvis kaitsmed ja võimalik, et ka kompuuter külge pista (98a ilmselt juba tahab seda!). Mis nad Sul muidu tekstiil või? Mul tekstiilid olid, hommiku vaatan kas alles on, ühel oli iluviga, koniga kõrvetatud istmepõhja aga katki küll ei olnud, peatoed ka olid olemas. Lootsin, et saan nendelt selle plastikust küljeosa-7-kal suur probleem selle juhipoolsega aga see E39 oma ei sobi mulle. Selle E39 tehnikast eriti ei tea, pole seda ise omanud ja 7-kas ka alles ca. 2a olnud, läheb veel aega kuna täpselt tundma õpin sedagi.
A ma võin neist istmetest isegi pildid teha kui on nad alles. Aga siis ilmselt saadan PS-i või mkirjutan siia teemasse-mingi alates lõunast võid oodata-loota. Kus kandis muidu asud? Vaata neid foorumeid, sealt saab päris head nõu esinduste ja nende teenuste kvaliteedi kohta. Kuna esindus/teenindus sama marki siis näitena võid otsida www.e38club.ee foorumi otsinguga "esindused" vms. sealt näed mida omanikud kirjutavad-näit. Haabersti UM esindus Tallinnas on üsna niru ja ülbe teenindusega, Tartu Võru tn oma on ka tegelikult suht nutune, mulje on jäänud, et seal oodatakse ainult päris uute mudelite omanikke aga nüüd on see ilmselt mööduv nähtus-superradical-
Comment
-
Siis kui vastu puud sõidad.
Juhiistme alla minev juhe peaks pürotehnilise turvavöö eelpinguti jaoks olema.
Esmalt postitatud radiotehnika35 pooltEga nad niisama lampi tohiks nagu minna-ikka matsust või siis kui neid sensoreid liialt togida.
Comment
-
See võib nii katki küll minna-kuid kui see märgutuli vilgub (vähemasti saan "kipub" all nii aru?) siis ei tohiks see matt katki olla aga nagu ütlesin E39 eriti kursis ei ole, ise pole seda omanud.
Nii kriitiline viga ilmuks ka kompuutrisse, kui süüte sisse paned siis mida infotabloo näitab? Piiksub ka siis kui mingi kiri ette ilmub. Neid koode saad foorumites ka uurida, et mis mis on. Samas 98a pole nii eriti vana mudel ka. Aga eks erand kinnita reeglit.-superradical-
Comment
Comment