Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

406 makk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

406 makk

Tere. On Peugeot 406 aastast 2003 ja tahaks makile võimu ja subbaka järgi ühendada. Oskab keegi tark öelda kust ma saaks orig.makilt liiniväljundi võimu jaoks? Ja siis veel, et kust võtta toide võimu sisselülitamiseks, ma ei pea silmas üldtoidet otse akult vaid seda, et ta koos makiga tööle hakkaks?

Vs: 406 makk

Toite kohapealt nii palju et, osadel makkidel on taga selline sinine juhe, nimetati vist elektrilise antenni toiteks!, et kui paned maki tööle siis antenn lükkab ennast välja, ning kui paned maki kinni, siis läheb antenn sisse. Selle samajuhtmega saad ma usun võimu samaaegselt lülitada!
    Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

nojah, seda sama juhet ma mõtlesingi - ei osanud ainult ilusti kirjutada - kui saaks nüüd selle liiniväljundi asja ka korda

Comment

kui saaks nüüd selle liiniväljundi asja ka korda
        Sellekohta ma ei oska midagi kosta, aga oled muidu maki taha piilunud, kas pole RCA `väljundeid?
        Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=&id3=634
          selline vidin ühenda kõlari juhtmetele vahele. sellel on rca väljundid, mida sööb iga võimendi. samas on ka paljudel võimenditel juba olemas high input, millesse saab siis otse külge ühendada kõlari juhtmed.
          hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Kui soovi on,siis saab minu käest sellele makile originaalboxi koos kaabliga!

Comment

Working...
            X