Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

analoogkaamera autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

analoogkaamera autosse

Väidetavalt ei või analoogkaamera toidet ühendada otse autoakuga vaid tuleb kasutada toiteadapterit. Kui aga kasutada toiteadapterit, on vaja inverterit. See kokku aga vajab oluliselt rohkem võimsust kui kaameral endal.

Kas kellegil on mõtteid kuidas teha seda ilma inverterita?

Vs: analoogkaamera autosse

Äkki mõni täpsustav viide,millise analoog kaameraga üldse tegemist on?
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

No näiteks kasvõi see

This domain name is for sale! Contact us now to acquire this great brand name.

Kaamerate ja muude seadmete puhul on tihti see asi ka veel, et nad tahavad fix voolu aga auto akust tulev vool kõigub suurel määral.

Comment

Kaamerate ja muude seadmete puhul on tihti see asi ka veel, et nad tahavad fix voolu aga auto akust tulev vool kõigub suurel määral.

Kas keegi selgitaks, kuidas sellisest "sajandi avastusest" aru saada?

Comment

Nu minul on analoogkaamera (samasugune pisike) saab auto akult voolu. Kaamera ja aku vahel on pinge stabilisaaator, mis toidab siis veel ka salvestit ja mikrofoni.

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt

Ilmselt räägitakse pingest
            Condemn the hive.

Comment

Minul on analoog CCD kaamera juba mõne aasta autos käinud otse parda pinge pealt ja probleeme pole. Isegi pildis pole mingeid häireid näha. Kui tahad, võid ju mingi toitefiltri pluss pisut voolu piirava takisti ette panna.
              ... siiski kogemustega spetsialist@71
              * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
                Ma ei ole elektrik, ma räägin rahvakeeli. Ehk siis enamik teavad mis on väljend "voolu kõikumine".

Comment

Esmalt postitatud andresv poolt
                  Nu minul on analoogkaamera (samasugune pisike) saab auto akult voolu. Kaamera ja aku vahel on pinge stabilisaaator, mis toidab siis veel ka salvestit ja mikrofoni.
                  Kas see pingestabilisaator on nn poest ostetav või tuleb ise ehitada?

Comment

Ikka poest, kui see asi ainult 200mA tarbib, siis sobib kenasti selline tükk nagu 7812. See sama number pane näiteks oomipoe www.opood.ee otsingusse ja olemas. Kolm jalga, ühest akupealt vool keskmisesse mass ja siis teisest otsast ilusti stabiilne 12V välja ja miinus jälle keskele.
                    Condemn the hive.

Comment

7812 pole kindlasti mitte hea lahendus, kuna selle väljundis hüppab pinge edasi, sest kivi enda 2...2,5V pingelang ei luba sisendis palju mänguruumi. kui kaamera on 9V nõus, siis peaks pigem 7809 kivi peale mõtlema. teine võimalus oleks panna pisike eeltakk ja 12V stabilitron. lisaks vee lsuur mahtuvus stabilitroniga rööpi
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma vaatasin seda speci mis pildina oli toodud 12V plussmiinus 1V, ja 7812 ei kõigu midagi nii hirmsasti kui sisendis on 12-14V
                        Condemn the hive.

Comment

Esmalt postitatud Simon poolt
                          Ma ei ole elektrik, ma räägin rahvakeeli. Ehk siis enamik teavad mis on väljend "voolu kõikumine".
                          Võibolla elektrikud isegi kasutavad sõna "vool" pinge kohta, mitte et nad ei teaks mis asi on vool ja mis asi pinge vaid lihtsalt rohkem kõnekeeles. Aga elektroonik ei kasuta neid sõnu küll kunagi valesti ja alati kui neid mõisteid valesti kasutatakse jääb see kohe elektrooniku jaoks silma/kõrva. Tavainimese jaoks polegi ilmselt vahet kas öelda vool või pinge ja viimast kasutatakse ilmselt üleüldse harvem, aga siin foorumis juhitakse sellele küll kohe tähelepanu, kuna tegu on ikka vägagi erinevate asjadega. Ja seda lauset millele tähelepanu juhiti oli tõesti naljakas lugeda, kuigi mina sain küll aru mida sellega taheti öelda.
                          ...

Comment

voolu kõikumine ongi normaalne nähtus - keegi süütab laelambi, siis vool kasvab, tõbmab triikraua seinast, vool langeb. kõige selle juures kõigub ka pinge, aga see kõikumine ei tohiks suur olla, vastasel juhul hakkab muid seadmeid vastu taevast lendama.

7812 kivi pingelang peaks olema 2...2,5V. kui nüüd matemaatikaga natukenegi kokku puutunud oled, siis 12-2=10, samas 14-2=12. minu meelest on seal 2V pingekõikumist. asi on arvutatud 2V pingelanguga kivis. isenditest sõltuvalt võib see olla ka kuni 2,5V, sel juhul naljalt väljund kunagi 12V peale ei jõuagi. kui keegi tahab vastupidist väita, siis oleks huvitav argumente jälgida.
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Üldse ei taha vaielda ja olen kõige nõus, lihtsalt endal autos toide seadmele selle kiviga ja podevalt on 12V, ainult käivitamisel kõigub korraks.
                              Condemn the hive.

Comment

Working...
                              X