Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

analoogkaamera autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: analoogkaamera autosse

Kuna kuppelkaamerad on suht väikseks aetud, siis pinge stabiliseerimise osa sealt kipub puuduma. Oli juhus, kus kuppelkaamera ei elanud 13,7V üle. Tahavad suht täpselt 12V saada. Kaamera võib ka mingi aja ilusasti töötada, kuid kuu paari pärast ikka otsad anda.

Comment

Tegelikult oleks vaja lisaks kaameratele ka KÕU modemile pingestabilisaatorit. Praegu tuleb kaamerate ja KÕU modemi pärast inverterit kasutada aga milleks seda sooja ikka toota palavatega ilmadega. Lisaks veel see inverteri müra.

Modemil praegu adapter: 12V/2A

Seega oleks autosse vaja üleüldist pingestabilisaatorit mis annaks toreda 12V, mis meeldiks paljudele seadmetele. Ja see auto käivitamise moment, selleks tuleb vist üks diood ja lisaaku (autoakule lisaks) veel vahele panna.

Comment

Esmalt postitatud Simon poolt
        diood ja lisaaku (autoakule lisaks) veel vahele panna.
        100% nõus omal on vajaduse korral 40A diood ja lisa aku 12V7A

Comment

http://www.hot.ee/spioonipood/tv.htm
          sealt mingi madalama pingega isend ja siis sellele ette 7809 vms sobiliku pingega toitekivi, koos vajalike kondedega.
          kõu modemi aga võtad lahti ja vaatad, mis pinget ta tegelikult tahab. nt paljudel ruuteritel on tegelik toitevajadus 3,3V ja/või 1,8V. vastavalt sellele siis modid ka vajadusel toiteahelat, nt vahetad toitekivi, mille sisend max on vb 12V kõrgema pingega isendi vastu. modemid on parajad röövlid, seega nendele ei oleks väga mõistlik lineaarregulaatoreid panna
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Asju millel kehtiv garantii, huvi pärast lahti võtta või katsetusi teha ei ole mõistlik.

Samas olen näinud Internetis, et on olemas kaamerate jaoks mingigid DC adapterid, millel sellised parameetrid:

Input voltage: DC12V-32V
            Output voltage: DC10V-12V
            Output Current: 0-1.5A
            Power Consumption: 18W Max

Kui kegi teab kus selliseid Eestis müüakse või kuidas ise teha?

Comment

Esmalt postitatud Simon poolt
              ... kus selliseid Eestis müüakse...
              http://www.serigo.ee/product_info.ph...ducts_id=78795

Comment

tänud kaamerate mure nüüd ilmselt murtud.

Aga kas keegi teab vidinat ka 2A jaoks (axesstel MV410 modemile). Need mis ma leidnud olen, on küll mainitud et on 2000mA kuid seda ainult sisendi 24V korral.

Kuigi jah, ma ei tea palju modem tegelikult vajab, kuid nõutud on et tuleb kasutada adapterit mis on 12V/2A

Comment

kas see modem 11V peal on nõus töötama? kui talle 11V sobib, siis napilt peaks vajaduse ära katma LM350 või LM338.
                  eeldades, et modem tegelikult pidevalt 2A ei taha, kivi on normaaloludes soe ja akult on tulemas 12,7V, siis peaks pinge suht stabiilne olema.
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                  X