Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage, mis oleks mõtekam lahendus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage, mis oleks mõtekam lahendus...

Sellise kõlari jaoks, et leiaks rakendust autos. Autoks on VW Golf 3.Kõlar ja võim olemas. Lihtsalt paigaldaks autosse, kuid küsimus selles, et kas teha kast või paigaldada pagasiruumi katte külge(teeks uue ja tugevama katte, orig on papp ja ei peaks raskuse all vastu).Millise lahendusega heli parem oleks?
    http://www.dwcaraudio.nl/product_inf...72&language=en (boschmann model PR-6988N 550W 4oom).
    Tänud!

Vs: Soovitage, mis oleks mõtekam lahendus...

Selliste kolmeribalistega Sa mingit HiFi-t nagunii ei tooda. Mina soovitaks lahtiselt panna, vähem tööd lihtsalt. Enamikus autodes nad ka nii on. Kastiga peaks teoorias parem heli olema, aga vaevalt et nende elementidega vahe mäekõrgune on. Olen kuulnud nii kastis kui lahtiselt taolisi, mõlemal juhul suht ühetaoline. Õigesti ehitatud kastis on madalad sagedused puhtamad ja võimsamad, aga reaalselt, nagu öeldud vahe pole väga suur.

Comment

Olen kasutaja cyrix-ga ühel meelel. Endal on sama, lahtise, lahendusega paigaldatud kõlarid taha akna kattele. Golf kolmes on kõlaritele teisele poole pappi lõigatud ovaalne saepuruplaadist alus...mitte väga suur, aga paras selline. Golf kahes on sama lahendus, aga ilma nende saepurust tugedeta.
      Ja autos ei teki tõesti helil nii kõvat vahet.
      It works better if you plug it in

Comment

Tänud vastajatele...tahtsin lihtsalt kinnitust enda kahtlustele.

Comment

Working...
        X