Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Citroen C3 "Economy Mode" keelamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Citroen C3 "Economy Mode" keelamine?

BMW'd sai kõik maha müüdud, peab C3'ga sõitma.

Probleemiks aga see nõme "Economy Mode" mis tuleb ekraanile peale mingit aega raadio kuulamist (siis kui mootor ei tööta ja süüde väljas).
    Nagu kaitseks akut tühjenemise eest. Täiesti mõttetu asi nagu ja ainult segab.

Kuulad raadiot või plaati mingi aeg, siis peale teatud aega viskab kompule ette "Economy Mode" ja raadio kustub.
    Tööle panna ei luba, vaja auto käima panna ja siis hakkab taas tööle. Aga mitte kauaks.

Kas seda viga koduste vahenditega ei anna kuidagi parandada?
    Peale selle, et akult otse juhtmed?

Tegu liisitud autoga ja ega seda lammutada selletõttu ka ei saa.
    Autos originaal"makk".

On mingeid ideid?

Vs: Citroen C3 "Economy Mode" keelamine?

olen isiklikult ka selle PSA perekonna ühe teise mudeliga sama asja "talunud".
    ja netist toona kiire otsing lahendust ei näidanud. kuskil vist soovitati teenendusse minna, kus siis kompuutrisse pikem aeg sisse kirjutataks. omal mul selle diagnostika süsteemi ja softi kohta info puudub.

aga veel suuremat jama võib see põhjustada kusjuures. see, et raadio ei mängi on veel suht köki-möki. see süsteem nimelt peab arvestust ka töötanud mootori (gene pealt laadimis aeg) ja käivituskordade arvu suhet või ka vaatab aku laetuse taset. omal oli masinal mingi muu viga parasjagu küljes ja kippus välja surema ja sai järjest käivitatud, hulgem kordi lühikese aja jooksul. jäi siis ööseks seisma ja hommikuks oli "economy mode" teade ees nii kohe kui süütevõti sisse sai ja enam käivitada ka ei lubanud. asusin parasjagu võõras linnas ja akut polnud võimalik laadima kuhugi viia ja pidin treileri sellepärast järgi kutsuma rsk

Comment

Vot vot. Konnasööjad päris segaseks läinud, et sellist jura oma autodele peale panevad, jama rohkem kui kasu.

Kui käivitada ka enam ei luba, siis päris jama lugu.

Toon näite BMW E36 näol ja omast kogemusest: kedagi ei huvita palju Sa kuulad, pane kasvõi ööläbi tümakat, kui äkki raadio vait jääb ja kõik kustub, siis pole hullu, lülita raadio välja, lase akul puhata ja keera võtit. Auto läheb käima.

Olen selle läbi elanud ja lihtsalt väikese ehmatusega, et mis nüüd lahti, et kõik kustus. Aga auto käivitus, peale väikest ootamist, et aku kosuks.

Mitte mingit krdi ökö jura, miks see prantslane sellest öko'st niiväga hoolib?
      viimati muutis kasutaja Elektrik; 06 m 2009, 07:04.

Comment

Ostnud siis selle c3-me asemel BMW 316 näiteks, kah öku.....tean tean et hülgemöla ja tagantjärele tarkus

Comment

Sõitsin 2007 316i'ga.
          Polnud häda midagi.

Aga see jutt ei vii kuhugi.

Comment

Selline huvitav fakt veel. Peale seda kui "aju" selle režiimi peale paneb, käib mõne hetke pärast kapoti all relee klõps.

Ju see klõps sellega ka seotud on, lülitab midagi ümber või lahti, et ei saaks raadiot sisse lülitada.

Comment

Ei taha uskuda, et see nüüd nö manuaalselt lahendatud on, et mõni relee seda kapoti all lülitaks. Eks sellel autol läheb rohkemat kui ainult raadio nö ökonoomseks. Arvan, et see raadio on ise piisavalt tark, et aru saada, et nüüd on süüde sees ja kunas auto käivitati- eks mingi suhtlus on ikka millegagi autos. Kuigi ma eeldan seda, mitte ei väida. Sellel autol mingit CAN`i taolist asja ka on?

Arvan, et algatuseks helista esindusse ja küsi, ehk saab sellise asja üldse deaktiveerida.

Comment

üks variant panna juhtmed otse.
                Teine panna vahele ümberlüliti, mis sel korral, kui on vaja suunab makile toite otse akult, ülejäänud ajal läbi selle süsteemi.
                Kolmas varant, leia parem koht muusika kuulamiseks
                neljas, laena vanaemalt raadio ja kuula seda.

Comment

Esmalt postitatud une18 poolt
                  neljas, laena vanaemalt raadio ja kuula seda.
                  Selliseid lolle mõtteid võid teistele jagada, mitte mulle.
                  Mul ei ole naljatuju.

Comment

Sellest ei ole abi kui juhtmed otse akult vead. Nimelt raadio on võrgus ja võrk lihtaslt ei toimi kui on Economy Mode. Sa võid ka võrgule otse toite peale lasta, aga sellega keerad asja üldse sassi.
                    On üks võimalus(mida ise olen teinud), aga seda ei saa siin öelda. Valesti tehes võib asja tuksi keerata. Kuna ise olen tihedalt nende autodega seotud, siis ei taha, et tulevad garantiiajal teenindusse selliste lollide(ise tuksi keeratud) vigadega.
                    Kui vene keelt mõistad, uuri vene saitidelt. Seal sellest pikalt kirjutatud.

Comment

Vene keel on mu jaoks teine emakeel, sellega pole probleemi.

Aga kas tõesti nii keeruline see asi?
                      Aga oletame, et auto on lõpuks välja ostetud ja soovin makki vahetada?

Uue maki ikka tööle saab pärast normaalselt või see ka raketiteadus selle autoga?

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
                        Selliseid lolle mõtteid võid teistele jagada, mitte mulle.
                        Mul ei ole naljatuju.
                        Ära pikka viha pea.

Ise mõõdan maad C4-ga
                        Mingi aeg tagasi citroeni klubi foorumis oli keegi hädas maki vahetusega. Talle leidsin internetiavarustest järgmise rohu kuidas asi tööle saada, nii, et oleks võimalik ka kella õigeks pana ja muid funktsioone kasutada, mis citroenil käivad kõik läbi originaalmaki.

"Vajad Connects2 adapterit http://www.connects2.com/c2search.aspx?catID=24

Sobivat makki.

ja veel mingeid spets kaableid.

Sobra veidi C4Owners.org foorumis, saad sealt kindlasti vastuse. Piltidelt tuvastasin sellise maki nagu Sony MEX-BT2600"

On küll võimalik makki vahetada, samas kui soovid seda autot kasutada ka edaspidi sõitmiseks on tegemist siiski raketi teadusega.

Comment

Ei pea viha, lihtsalt olin tujust ära.

Eks ma uurin enne soovitatud foorumit, kui hakkan juhtmetega jebima.

Tänud.

Comment

Working...
                          X