Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto distantskäivitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto distantskäivitamine

Tere

Kuna talv kohe käes ning autos juba külm ja tööle jõudmine käib nii kähku, et auto mootor ei jõuagi soojaks minna, siis oleks soov panna autodele distantskäivitus.

Silma jäi see moodul http://www.autoalarm.ee/web/index.php?enginestart
    Paigaldusfirmas rääkides soovitati, et normaalne võimalus seda juhtida oleks 2Way või GSM alarmiga, KUID uut alarmi ei taha (ja kalliks läheks ka).

Oskab keegi soovitada mõnda muud distantssaatja süsteemi, mida kasutada saaks?

Immod jms saab lahendatud nende spets bypass moodulitega. Väike lisapult taskus ei teeks tüli kuna signad on mõlemal autol võtme nuppudest juhitavad.

Vs: Auto distantskäivitamine

Mäletan et sama teema on siit juba läbi jooksnud, kasuta otsingut. Seal oli terve hulk igasugu imelikke lahendusi alustades vana mobiili kasutamisest autos kuni...
    Condemn the hive.

Comment

Leidsin ainult ühe konkreetse teema päris mitme aasta kaugusest ajast ning ühtegi konkreetset juhendit sealt ei saanud

Hea meelega loeks veel neid teemasid kui silma hakkaks

Telefoniga juhtimine oleks üks parimaid mooduseid

Comment

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ht=talvel+auto mingi soojenduse teema on siin

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ht=talvel+auto mingi distantsjuhtimine

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ht=talvel+auto veel mingi puldist auto soojaks
        Condemn the hive.

Comment

ise olen pikemat aega selle asja peale mõelnud, kolleegil on ja ta on küll päris rahul.

Comment

aga kui käik on sees?

kero on sellisteks asjadeks mõeldud
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Väidetavalt on sel moodulil sisse ehitatud käigukangi anduri kontroll. Selle pärast ma väga ei põegi, sest käiku ma sisse ei jäta kunagi ja teised mu autoga ei sõida. Rohkem põen ma hajameelsusest sisse ununenud kojameeste pärast, mis end hommikul kuiva või krobelise jääga esiklaasil puruks nühiks

Mis arvate, kas sellise asjaga annaks seda süsteemi juhtida? http://www.elfaelektroonika.ee/artnr/85-003-57/konstruktor-'kaugjuhtimine-mobiiltelefoniga'

Tazavi pakutud lahendus on siiski 2way autoalarm, mida ma esialgu üritaks siiski vältida

Comment

Vaba käigu kontroll võib moodulis olla küll, kuid kas käigukastis ka andur on. Vanasti selliseid seadmeid manuaalkastile ei lubatud paigaldada. Kuid, kui ei tohi ametlikult, pannakse mitteametlikult. Ja siis on õnnetused kerged tulema. Olen 90-ndate algul seda ise pealt näinud. Elasin siis veel Kuressaares. Keskväljakul tolleagse "Edu" poe ees oli pargitud üks sellise seadmega massin. Tulid siis "ärikad" poest ja vajutasid shestiga nuppu. Tulemus oli see, et auto pani udjama, kahjuks jäi noor pere lapsega maja ja auto vahele.

Comment

Alati annab aga teha kontroll käsipiduri pealetõmbamise kohta. Seal lüliti olemas - tegelt võiks aga asi reageerida 3-4 naksu peale.

Comment

Aastaid tagasi sai välja mõeldud käivitusseade TTL kividel.Maketina laua peal töötas küll kuid autoni ei jõudnud. Üks põhipõhjustest oli garaaži puudumine. Lahtise taeva all kihu nadi. Selle seadme lõppsaatus teadmata, sest andsin selle kellegile foorumist. Gabariitidelt oli see mälu järgi umbes 130*80*15mm karbis.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                      kero on sellisteks asjadeks mõeldud
                      See on väga hea variant. Kindlasti parem kui distantskäivitamine. Webastol paned omal taimeri kindlaks ajaks ning iga hommik lähed muretult sooja autosse, lisaks mootoril ka eelsoendus tehtud. Soovitan.

Comment

Minu auto mootor soojeneb umbes 3-e km ära ja mina küll ei viitsiks 2 km külma mootoriga sõita pigem jalutan, aga kui huvi tistantsilt käivitamiseks siis käib see asi umbes nii: sõidad koju, tõmbad käsipiduri peale, astud autost välja ja jätad auto puldist seism ning hommikul paned auto puldist käima ja siis avad ukse.
                        Ja pole mingit hirmu,et käik sees oleks, keelatud ei ole aga lihtsalt kui mingi külasepp teeb võivad tagajärjed kurvad olla, paremal juhul põleb auto maha sitemal võid naabrist ilma jääda.
                        .o0o.

Comment

Working...
                        X