Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Neoonvalgusti toiteplokk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Neoonvalgusti toiteplokk

Mul enda autol oli ka all aga olid hoopis led -id .Aga salongis olid 2 neooni nendel oli ka plokk läbi. aga sain lihtsa lahenduse neile , lammutasin kord mingit scannerit ja sealt seest leidsin ka bloki kust juhtmed lähevad pikale (ka siis neoon toru) lambile , oli ka 12 v pealt töötav ja sellega sain asjad salongis tööle
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

rahustades maha härra Radiotehnika ja tuues asja rohkem maa peale, võin isiklikest kogemustest eesti politseiga põhjavalgustuse teemal pajatada.

Nimelt 2 aastat tagasi, Airport Jamile sõites lubasime endale Tallinn-tartu mntl põhjavalgustuse sisse lülitamist. Kuna oli ilus õhtupoolik, olid tuled suhteliselt effektsed. Siis oli tegu Soomest tellitud/paigaldatud 20 000 maksva süsteemiga. Auto, mille peal see oli, jätan mainimata, kuna Hr Radiotehnika võtaks mul siis pea maha. Igatahes, peale Laevat võeti meid rajalt maha ja küsiti, kas ümberehitusluba on? On, dokumenidid klapivad. Küsiti, miks põhjavalgus peal on? Meie vastu, et kuna ilus sume õhtu ja sile tee, siis ikka võiks nagu. Politseionu selle peale: " No sellise jutuga läheme kohe politseiaeda ja võtame need tuled maha" Küsisime, kas sõidu ajal siis ei tohigi tulesid olla? Ei, häirib teisi liiklejaid. Aga niisama võib olla? No dokumendid korras, võib. OK, aga kui dokumente poleks? Siis viiksime teid politseiaeda ja tuleks sundeemaldamine ning trahv. Kuna jutt läks siis lahedamaks, küsisime: Aga torud ja süsteem võib olla muidu? No seaduses seda punkti pole, et ei või olla. Lihtsalt sõita ei või, kui töötavad.

Aga mina ei soovitaks üldse eesti kliimasse neoontorusid. Sõita saab nendega vaid kuival ja soojal ajal, muidu peab eraldi karastatud klaasist kattega kastid tegema. Kui väga tahta põhjavalgust, siis tihe rida võimsaid LED lampe ja mitte politsei silma all sõita nendega...
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud Karmo22 poolt
        Aa, inverter on selle nimi, mida ma otsin. Leidsin ka ühe.

http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/...language_id=et

Aga kas 75 w on talle piisavalt?
        Loll jutt, sellise inverteriga pole sul midagi teha...Sul vaja 12V to 600V.....

Comment

600 v?? , mul on küll suheliselt väke karp, annab see tõesti siis 600 v välja

Comment

Äki sa mõtled 600 w, mtte v.

Comment

Nendel lambitorudel ei ole süütamiseks kütteniite, mistõttu on vaja kõrget pinget. Näiteks reklaamides olevad torud töötavad kuni 15 kV pingega.

Ka tavalised laes olevad luminofoorlambid süüdatakse kõrgepingeimpulsiga.

600 V (volti) on kõnealustele lambitorudele üsna alumine piir.
              Toiteplokk on voolupiirajaga, seepärast pole väljundpinge täpsus väga oluline; see kujuneb vastavalt lambi negatiivsele sisetakistusele ise.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Leidsin ühe sellise neooni mis tahab ka 600 v, aga kas siin on inverter juba kaasas või olemas?, et kui ma selle ostaks, mis on päris odav, kas ma saaks siit seadme millega saaksin oma 2 neoonipulka põlema saada, mis tahavad ka 600 v saada

http://www.photopoint.ee/et/toode/82...u-speeze-300mm

Ma millegipärast usun et ma ei pea selle põlemasaamiseks meeletult pappi panema inverteriostmiseks, kuna ise sain komplekti 200 kr, ehk siis 2 neooni ja inverteri. seega see siin võib toimida mida müüakse??

Comment

Hinna järgi oletades on see ainult toru.

Comment

Leidsin ühe sellise neooni mis tahab ka 600 v, aga kas siin on inverter juba kaasas või olemas?
                    Tõesti, saa juba selgeks sellise lihtsa elementaarse asja
                    Antud lambil pole inverterit kaasas!

Comment

Aga öeldud on ju pistik: kaetud 12V inverter

Comment

http://opood.ee/?t=k_ki&i=JAR_CMP-LAMPINV10

http://opood.ee/?s_k=12VTORU&t=k_ak&i=12VTORU
                        Erilahendused.
                        PS või mail.

Comment

Mis sellest? se esimene link mis te andsite se inverteril pole mingit infi juures ju..

Comment

Mis sellest? se esimene link mis te andsite se inverteril pole mingit infi juures ju..
                            Mis infot sa tahad? Selgelt öeldud, et toiteplokk kahele 30cm pikkusele neoonlambile!!

Comment

Ja kui sellist asja oma käes hoida ja keerutada natuke, näed põhjapeal silti mis ütleb
                              Input 12VDC
                              Output 180-800V.
                              Kuigi see nii pisike plönn et võib lahjaks jääda.

Comment

Nii et see võib siiski toimida? kuna ta annab kun 800 v ju.

Comment

Working...
                                X