Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

distantskäivitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ir on seal mitte saatja ja käivitamiseks ei ole vaja isegi patakat seal sees
    Oot oot et puldi sees ei olegi patakat vaja ? Kust ta siis jõudu võtab ? Äkki on tegemist pepertum mobilega ?

Comment

Esitaks sihuke küsimus: Kas sa soovid et auto käiks ,kui sa hommikuse kohvi ära joonud oled, ja välja lähed või auto soe oleks???

Comment

Et ta ikka soe oleks.Ploki soendust ei saa kasutada kuna elan paneelmajas.Kui ta käima saaks siis ju läheb soojaks ka,sest ventika hoiaks sees.Tal ju käivitamise aja lükkab ventika tagant ära.

Comment

Sellised süsteemid, mis autot lihtsalt kütavad on minu arvates kasulikumad ja ohutumad. Pärast sooja autosse minna ja auto käima panna pole mingi kunst, teiseks on nad ka ökonoomsemad. Mõtle vaid, et automaatika paneb talvel -20ga mootori käima aga tosool on lõdvikutes jääs - mootor läheb keema ja siis kui sina kohale jõuad on juba asi kokkujooksnud. Sellist asja ei pruugi juhtuda, aga vanematel autodel võib termostaadi ja jahtutussüsteemidega ikkagi miskit juhtuda ja ega tosoolgi alati kontrollitud pole. Kui midagi sellist autosse paned siis veendu 100% et süsteemil mingid vea sisendid ka oleksid.
          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Ok.Tänud igaljuhul.see asi vist langeb ära.ei viitsi nikerdada.

Comment

Ehk see abix http://www.alarm.ee/index.php?page=link_8

Comment

äkki keegi oskab mulle skeemi anda kuidas sellist asja teha. Mul pole olulised mingid kontrollijad(käsipidur ...jne..) Lihtsalt oleks vaja auto käivitada nii et kui signa kesklukuga ühendada distantskäivitus siis läheks uste avamisel mootor käima.

tänud. s0ps.

Comment

Working...
                X