Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Webasto thermo top C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Webasto thermo top C

Tere,

küsimus selline, kes keegi oskaks öelda kuidas kontrollida webasto leegiandurit / küünalt, kui takistust siis palju see peaks olema ja ka palju maksab uus leegiandur/küünal

Vs: Webasto thermo top C

Takistus peaks olema kuskil 0,7 Oomi aga üldiselt on aju viga kui arvutiga vaadates näitab küünla või leegianduri viga. Kas on tavaline thermo top c või minig margi kohane.

Comment

otseselt ei ole margikohane, kuigi MB on täpselt seda sama mudelit ka tehases paigaldanud, pole diagnostikat teinud, aga kahtlustan seda, kella peal võtab tule põlema aga ei tee midagi, isegi läbipuhumist, webasto toimis korralikult, aga ükskord taimeriga tööle ei hakanud, peale seda sain ta veel korra tööle
      viimati muutis kasutaja laf1247; 08 m 2010, 21:18.

Comment

Kõige pealt tuleks ahjule diagnostika teha. Ja sealt juba näha kus mis viga võiks olla.

Comment

kus tehakse diagnostikat ja palju maksab umbes

Comment

Kus kandis asud?

Comment

tallinn

Comment

Siis uuri www.kgk.ee

Comment

mul ka küsimus, et kuda see leegiandur üldse töötab. manualis kirjas, et edastab mingi heleda signaali kui leek on olemas. kuidas see väljendub? kudidas kontrollida korrasolekut?

Comment

Küsimuse jätkuks. insallisin enda t4-le webasto bbw46. kõik muidu toimid ilusti kuna hakkas üha kehvemalt ennast süütama. nüüdseks on asjad seadsi, et kui webasto käivitad, läheb ainult läbipuhkevent tööle. vent töötab 60sec peale seda vaikus. olemas webasto täielik manual. temperatuuri anduri kontrollisin ära. näidud korras. temperatuuri kaitse korras. süüteküünal korras. ainuke mille näidus ma kahtlen on leegiandur. kirjade järgi peaks olema vastavate klemmidel olema nö dark seisundis 12v ja bright seisundis 1v. mul koguaeg 1v. soov oleks siis saada enda oletustele kinnitus, ennem kui torman uut leegikat ostma ~600eek. keegi pädev võiks pilgu äkki peale heita Tartu kandis.

hannes 5012375

Comment

Tere,

Mul antud soojendi kohta küsimus. Nimelt vedeleb mul üks selline niisama. Pärit on ta BMW e39 pealt, nüüd tahaks teda teisele autole peale panna, aga olen kuulnud, et BMW ja MB webastod on spetsiaalselt modifitseeritud ajudega.
                      Plaan oleks see taimeri abil e46 peale panna, aga on see üldse teostatav?

Tänud,
                      Ülo

Comment

Working...
                      X