Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Autoantenn + võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autoantenn + võimendi

Tere,

küsimus selline, et kui pikk võib olla antenni ja võimendi vaheline juhe?
    Hetkel on antenni ja võimendi vahel ~4cm juhet.
    Asi selles, et tahaks selle karbikese antenni küljest eemaldada - Antenn taha akna üles serva ja karbike koos võmendiga pagasnikusse.

Lisasin ka pildi.
    Lisatud failid

Vs: Autoantenn + võimendi

Esmalt postitatud k3 poolt Vaata postitust
    Asi selles, et tahaks selle karbikese antenni küljest eemaldada - Antenn taha akna üles serva ja karbike koos võmendiga pagasnikusse.
    Parem, kui nad on koos.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
      Parem, kui nad on koos.
      Miks siis nii, signaal saab enne otsa kui võimendisse jõuab?

Comment

Võimalik, et antennina hakkab toimima ka too lisajuhe, millega antenni võimendisse ühendad. Kusjuures ei vastu ei pruugi ta võtta siis enam kasulikke raadiosagedusi, vaid mingeid häireid mis siis ka võimenatud saavad.

Comment

Aga kas mingi varjestatud juhtme kasutamisest oleks tolku, et ei püüaks neid signaale. - kui nii siis andke mingi link palun kus õige juhe.

Comment

Aga kas mingi varjestatud juhtme kasutamisest oleks tolku, et ei püüaks neid signaale. - kui nii siis andke mingi link palun kus õige juhe.
            Näiteks midagi sellist äkki http://opood.ee/?t=k_ki&i=KN-VC002

Comment

selle antennipuhul minu mälujärgi ei olnud võimendi ja antenni vahel mingit juhet... võimendi on sama trükkplaadipeale tehtud millest need antenni "sarved".

ise olen paigaldanud oma autodest vähemalt kolmele autole sellise võimendi armatuurlaua alla ette jalgade lähedale ja siiani pole kehva levi tundnud... sõites tartusse ja kuulates skyplussi vahetatakse sagedus kuskil paidekandis ringi ja raadio mängib edasi.

Comment

Näiteks midagi sellist äkki http://opood.ee/?t=k_ki&i=KN-VC002
                Noh, audiokaabel sellistele sagedustele küll ei sobi.
                Pigem juba midagi siit:
                Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Aga tõtt öeldes ei tea ma, kas autosse sobib 50 või 75 oomine kaabel.

Comment

Esmalt postitatud hollow poolt Vaata postitust
                  selle antennipuhul minu mälujärgi ei olnud võimendi ja antenni vahel mingit juhet... võimendi on sama trükkplaadipeale tehtud millest need antenni "sarved".

ise olen paigaldanud oma autodest vähemalt kolmele autole sellise võimendi armatuurlaua alla ette jalgade lähedale ja siiani pole kehva levi tundnud... sõites tartusse ja kuulates skyplussi vahetatakse sagedus kuskil paidekandis ringi ja raadio mängib edasi.
                  Nagu ma kirjutasin, siis antenni sarvede ja võimendi vahel on ~4cm juhe.
                  Lisatud failid

Comment

uurisin veel korra seda antenni, võimendi ja sarvede vahel on täiesti tavaile vaskjuhe. Siiski proovin sinna seda varjestatud audiokaablit, kui ei toimi siis proovin koaksiaalkaablit 50R RG58 kuigi see vastikult jäme ja jäik kaabel.

Comment

Ütleme sedasi, et mida vähem on juhet antenni ja võimendi vahel, seda suurem on lootus puhtam signaal saada. Kuna juhe ennem võimendit võib häireid korjata. Jõudes see signaal koos häiretega võimendisse siis võimendatakse ka need samused häired üles.

Comment

Working...
                      X