Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Gemini signa pult ei tööta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Gemini signa pult ei tööta.

Kui nüüd päris aus olla, siis hetkeks õnnestus ühel tehnikul vana pult ka tööle saada, ning saigi nii vana kui ka teine pult koos omaks võetud, kuid siis peale poole tunni või 5x kinni-lahti tegemist katkes jällegi ära.

Vanad puldid kustuvad mälust alles siis, kui mõni uus pult on omaks võetud.
    Kui miskipärast asi katkeb, st. A ja B asemel vajutad ainult B, siis jäävad kodeeritud puldid mällu.
    Kui võtad kasvõi 1 puldi Edukalt omaks, siis kustuvad kõik vanad ära.

Mina olen niisama susserdaja

Comment

Sõbral defaga sarnane probleem nagu mul oli, et puldil tuluke vilgub nuppe vajutades, aga signa ei reageeri. Annab siin ka midagi ise ära teha või tuleb ka keskuselt seerianumbrit esmalt uurida? Gemini pult töötab küll siiani probleemiteta.

Comment

Kui koodikaart puudu,siis on tüüpi ja sarjanumbrit vaja.See tutvustamine käib nimelt koodi abil.

Comment

mul sama signa, proovisin sama süteemi, kuid ei toimi. juhtmetesse mass tuli peale, kuid ikka ei midagi, LED vilgub süüte sissepanekul korra ja rohkemat ei miski.
          ei ohukad ega midagi ei vilgu...
          pole kuskilt ka juhtmete skeemi saada, saaks vaadata kas kõik juhtmed korralikult ühendatud ja vool tuleb sinna kuhu peaks...
          kust võiks saada juhtmete skeemi?
          gemini kodulehelt leidsin manuali, kuid seal pole sõnagi juhtmetest...
          ja mul on aint 1 roheline juhe, ja see on see, mis tuleb plokist eraldi välja.
          plokki sisse läheb üks pruun rohelise triibuga, seal mass olemas, kui uks lahti.
          teine roheline mis on, läheb pasunasse koos sinisega....
          viimati muutis kasutaja JunZuu1991; 21 m 2012, 14:57.

Comment

Äkki pult ise vigane?

Comment

mul mitu pulti, kõik korraga ei saa pe*se minna....

Comment

Mis marki Gemini on? Ma mõtlen tüübinumbrit.

Comment

7563

Comment

Paraku ei leia selle mudeli paigaldusjuhendit kusagilt.Aga sa võid helistada nr. 6610610 ja küsida. See on Gemini esindus Tallinnas. Seal suht normaalsed vennad minu mäletamist mööda, aitavad ehk nõuga.

Comment

Tervist.Mul siis mure,et signa ei pane enam uksi lukku.Jama hakkas sellest,et vesi on vist kuhugi vahele läinud.Külmaga ei tule ka uks lahti.Ehk keegi oskab öelda mida vesi teeb ,et enam ei sulge.Samas lahti puldist teeb ja võtmega saab ka ilusti uksed kinni panna.Paar korda isegi peale võtmega keeramist pani ka puldiga kinni.
                      Kuna signa oli enne peal ei tea ka selle marki.

Comment

Auto ise on mis marki?

Comment

Esmalt postitatud onujüri poolt Vaata postitust
                          Auto ise on mis marki?
                          Volkswagen golf aastast 1995 diisel 1.9 Nüüdseks arvas heaks jälle tööle hakata,kui oli pikem sõit 84 km.

Comment

Nojah, kui ta sinder jälle töötab, siis ei tea viga otsida kusagilt. Muidu on sellel riistal arvatavasti signa ühendus kesklukuga juhiukse kimbus. Seal on hall ja roheline juhe.Üks avab ja teine lukustab. Ja juhitakse plussiga nt läbi kontroll-lambi. Arvatavasti on signa keskus ka kusagil kaitsmeploki peal või armatuuri all. Nagu ma aru saan, siis signa ise reageerib puldile iga kord? Siis tasub üle vaadata just need ühenduskohad rohelise ja halli juhtmega, seal võibki kala olla. Edu siis!

Comment

Jah nii ta on.Signa ise reageerib puldile,sest pistab kisama kui natuke aega on mööda läind.Kui uksed võtmega kinni paned siis kisama ei hakka.Eks tuleb uurida kui soojemaks läheb.Igaljuhul suured tänud vastuse eest,nüüd natuke selgem kuidas asi toimib.

Comment

Jällegi probleem defa alarmiga.
                                Umbes kord nädalas läheb alarm häiresse ja piiksudega väidab, et taga-luuki on avatud.
                                Kas on võimalik lülitada välja tagaluugi jälgimine või peab juhtmete kallale minema?

Defa 800 seeria.

Comment

Working...
                                X