Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VW Jetta 88 1.6 diisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

VW Jetta 88 1.6 diisel

Asi nii, et kui mootor külm võtab starteri taha ja plaksti käib. Kui mootor soe ja auto seisma jätta enam starter ei reageeri. Lae tuli isegi ei muutu tuhmimaks kui võtit keerata. Auto maha jahtub läheb jälle võtmest käima. Milles võib kala olla?
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Vs: VW Jetta 88 1.6 diisel

Täpselt sama jama oli 96 VW golfiga, keera plussjuhe starteri kyljest maha ja t6mba starteripoolne mutter kinni. Edasi pane plussjuhe tagasi ja pealmine mutter kaa, mul aitas.

Comment

Peab selle järele proovima, saab seda kapoti alt teha või peab kanali peale minema. Starteril peaks mingi relee ka vahel olema ise kahtlustasin algatuseks seda, aga proovib mutreid pingutada.
      Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Golfil kyll, kapotialt sai teha

Comment

miinusklemm ka enne maha, muidu p6letad kogu auto maha ja vaata skuhu see paks plusskaabel akust jookseb, sealt need mutrid leiad, vahetpolnud kas oli pakast v6i sooja 6ues, täpselt sama viga oli ;p

Comment

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
            Peab selle järele proovima, saab seda kapoti alt teha või peab kanali peale minema. Starteril peaks mingi relee ka vahel olema ise kahtlustasin algatuseks seda, aga proovib mutreid pingutada.
            See jäme plussjuhe lähebki starteri tõmbereleele mis asubki starteri küljes!

Comment

Working...
            X