Vs: Autosse salongi lisa lampe, aga kuidas?
Nüüd siis hakatakse tähti närima kuna ei viitsi kasutada korralikult shift nuppu Lisaks, panen loomulikult alati igale uuele akult tulevale toiteahelale kaitsme vahele! Pead mind vist ikka täitsa blondiks. Nende uute toiteliinide kohta niipalju et olen kõigile oma autodele vedandu alati korraliku spetsiaal voolukaablitega makile uue toite. Teenisin sellise tööga mõni aeg tagasi leiba ja hakkan vist varsti taas auto elektriga tegelema. Ning muideks Rock kampaania autodele oli ka hindamine helitehnika osas, hindajateks Eesti tunnustatuimad kohtunikud. Lisaks ka autode tuuning näituste kohtunikud. Lisaks, kuna tegemist oli suure firma kampaaniaga, siis kontrolliti ka autod üle et kuskil miskit ohtliku poleks.
Seega minu soovituseks on: vedage korralike kaablitega oma automakkidele otse akult vool, pange võimalikult aku lähedale kaitse ja võtke nende lisa LED-ide tarbeks vool samast juhtmest. Ning andke kõikidele asjadele korralik mass, muideks massiprobleemid põletavad kordades rohkem autosi maha kui kaitsme puudumine!!! Olen ise näinud kehva massi tagajärgi.
Autosse LED valgust soovides, soovitaks külastada DB-HP salongi Tallinnas Pärnu mnt.137 või nende netikauplust www.db-hp.ee Neil peaks olema kohapeal suurim valik LED-e autodele, alates armatuuri käivatest T5 pirnidest kuni pikendavate LED ribade ja 8x8 LED plaatideni välja.
Esmalt postitatud reuter poolt
Vaata postitust
Seega minu soovituseks on: vedage korralike kaablitega oma automakkidele otse akult vool, pange võimalikult aku lähedale kaitse ja võtke nende lisa LED-ide tarbeks vool samast juhtmest. Ning andke kõikidele asjadele korralik mass, muideks massiprobleemid põletavad kordades rohkem autosi maha kui kaitsme puudumine!!! Olen ise näinud kehva massi tagajärgi.
Autosse LED valgust soovides, soovitaks külastada DB-HP salongi Tallinnas Pärnu mnt.137 või nende netikauplust www.db-hp.ee Neil peaks olema kohapeal suurim valik LED-e autodele, alates armatuuri käivatest T5 pirnidest kuni pikendavate LED ribade ja 8x8 LED plaatideni välja.
Comment