Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto mootori soojendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Auto mootori soojendus

Esmalt postitatud bisti poolt Vaata postitust
    Kas selline lahendus on liiga lihtne või liiga kallis?
    http://www.autostuudio.ee/tooted.htm...category_id=42
    Fixuses pakutakse täpselt sama asja ~700 eest, aga arvestades mis seal sees on, siis üle 200 oleks kole narr maksta.

Comment

Kuna leidsin siit lingi oma kodulehele, registreerusin kasutajaks. Kui on soovi oma autole eelsoojendi paigaldada siis saan anda nõu ja vajalikku infot soojendite kohta. Müüme ja paigaldame Defa ja Webasto soojendeid, lisaks ka Eberspächeri ja Webasto soojendite remont ja diagnostika.
      Defa soojendite puhul ei saa vaadata asja nii, et mootoris on mingi külmakork - küllap soojenduselement sinna käib. Osadel autodel on selle korgi taga hoopis õlikanal ja paigaldades elemendi sinna põleb see esimesel sisselülitusel läbi. Sellise asjaga sai korduvalt hakkam üks autoesindus!!! Defal on iga mootori jaoks olemas konkreetne lahendus ja vabalt on saadaval ka kõik paigaldusjuhendid.
      Kui kellelgi on soov soojendi oma autole ise paigaldada, tasuks vigade vältimiseks kõigepealt tutvuda tehnilise käsiraamatuga. Selle saab alla laadida siit: http://www.defa.com/doc/12465.122354...lxHandbook.pdf

autostuudio@hotmail.com
      tel. 56945152

Comment

Ma võtaks nüüd tasuta reklaami eest soojenduse koos paigaldusega, aitäh!

Tegelt asjast kah, mis oleks kõige minimaalsem küro komplekt mis asendaks praegust tegevust et lähen ja panen enne sõitu auto käima. Paigaldaks ka ise.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

DEFA asjad ongi kallid,Norra kaup ju.Ma mõtlen,meiesuguse jaoks kallid.

Comment

Kõige minimaalsem komplekt on Defa juhtmekomplekt DA460785 + soojenduselement

Autostuudio e-pood - lisatarvikud autodele, veoautodele, mootorratastele, veesõidukitele, Defa ja Webasto soojendid ja nende varuosad.

Sobiva elemendi leiab siit: http://www.defa.com/heating.php3?lang=8&ndid=&aid=&tid=

Kui sisestada elemendi number Autostuudio kodulehe otsingulahtrisse näeb selle pilti, hinda ja saab laadida alla paigaldusjuhendi.
            Defa tooted ei ole tõesti odavad, kuid selle tasuvusaeg on keskmiselt 2 aastat (kütusekulu oluline vähenemine). Mugavus ja oma tervis maksavad ka midagi, lisaks muidugi ka mootori ja keskkonna säästmine. Soomes, Rootsis ja Norras on eelsoojendi elementaarne, meil jätkub veel arenguruumi. Eestis liigub asi ka vaikselt paremuse poole, osad kinnisvaraarendajad on uute korrusmajade parklatesse paigaldanud 220V vooluvõtu kilbid. Kuid need on harvad erandid ja põhilised kasutajad on ikka eramajade omanikud.

Comment

Ei, ma pidasin silmas ikka ahjuga varianti, juhe on väga kaugel mugavusest ja ma ei pargi alati ühes kohas.
              Ilmselt siis ahi soojusvahetiga ja pump ja lihtlabane nupp sisse-välja lülitamiseks. Pumbana peaks saama ka auto enda oma kasutada?
              Igast puldid asjad ajavad hinna üles et jääb pigem panemata.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
              X