Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nissani diagnostikakaabli elektriskeemi küsimus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nissani diagnostikakaabli elektriskeemi küsimus.

Oleks väga tänulik, kui keegi saaks mind ühe küsimusega aidata. Lugu selline, et
    Nissanid a. 89-00 omavad diagnostika pistikut, mille kaudu saab kõiksugu infot auto kohta teada. Hakkasin endale seda diagnostika kaablit netist otsima ja leidsin müügilt erinevaid versioone ja mõned skeemid ka. Siis meenus et autoga oli kaasas ka mingisugune trükiplaat, mille eesmärki ma ostes ei uurinud. Arvasin et mingi "tuuning chip" mis kuskile vahele käib, aga kuna see suht käkk välja nägi siis ei hakand üldse mõtlemagi, et selle kuskile autosse panen. Äkki keegi targem viitsib visata skeemile, mis netist leidsin ja sellele, mis mul on, pilgu peale ja öelda, kas võib olla tegu sama eesmärgiga asjaga, sest 1:1 nad kohe kindlasti ei klapi aga olen netis surfates aru saanud, et selle skeemi puhul on võimalikud mitmed erinevad lahendused. Siis tean, kas tellida netist või on mul juba olemas see, mis vaja.

Pildid minu asjast ja ühest skeemist mis leidsin asuvad siin : http://img560.imageshack.us/g/nci1sch.jpg/
    ja üks teine skeem mis leidsin asub : http://pinoutsguide.com/CarElectroni...e_pinout.shtml

Google otsingu sõna on Nissan Consult (cable)

Vs: Nissani diagnostikakaabli elektriskeemi küsimus.

Ostagi Consult II,seal absoluutselt kõik vajalik olemas.Tõsi küll,poest seda vist ei saa,tuleb esinduse poole pöörduda ja hind oli omal ajal kroonis nii 75 kilo tuuri.

Comment

Ise kasutan sellise skeemiga vidinat. Eriti Sinu viimasest skeemist ei erine. Progeks on scantech 1.28

cracki pead ise sebima.
      Kui tahad aju zippida, siis pead ikka epromi ringi kirjutama. Vanemale nissule aitab Kissepromist ja kvartslambist kustutist.

Edu. Endal praegu 100NX GT. Sõbral juba teine 200SX(esimene oli stage2, walbro pump, 3,0 supra turbo, 2,3 saabi cooler, LSD tihver.......). Olid ajad, olid majad......
      Lisatud failid

Comment

tänud vastuste eest. Leidsin eestist selle consult kaabli 38 euri eest ja läksin lihtsama vastupanu teed ning ostsin ära, asi toimib nissan 200sx peal nagu vaja. Kuigi ma elektriskeeme lugeda ei oska, siis arvan ikkagi, et see minu plaat võib sama eesmärgiga asi olla. Kui keegi leiab, et tal võib sellest isetehtud plaadist kasu olla, siis võib endale saada.

Comment

Working...
        X