Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

teler autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

teler autosse

tere, sai ostetud selline teler http://www.euronics.ee/tootekaart/36...rid/TLEXRI1990 aga mina seda ei oska ühendada kuidagi autosse, sest sellel pole kaasas spetsiaalset toite juhet, mida ma selleks tegema peaks. sai korra proovitud läpaka laadijat, mis mõeldud autosse aga see ei toimind, lõi kaitsme läbi kohe.

Vs: teler autosse

Pane teleri tagaküljest, kus on sisendid, üks pilt.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

kuna see toimib ka 12 v siis otse juhtmega saab küll kasutada.
      sigari süütaja pesast telerisse otse juhe + pinge sisemisel soonel
      kas teleril on kaasas vastav adapter et 220 ehk seinast telerile voolu võttes vaadata.
      Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

jahh, kaasas on selline adapter, et saan vaadata 220 v aga ma ei ole kindel kas tohin otse ühendada sellele 12v. pinge ju kõigub oleneb sellest kas mootor käib või mitte.

Comment

Käivitamine telekale ei meeldi, aga seisva või töötava mootoriga ei tohiks probleeme esineda. Aku liigtühjenemist on muidugi vaja vältida. Reaalne voolutarve jääb tõenäoliselt alla 4A.
          Sisendahelate konded on enamasti 16V või 25V pingega ja ka ülejäänud toiteskeemi pingevaru peaks olema samuti piisav kuni 15V sisendpinge tarbimiseks

Läpaka laadija tarbib 12V pinget, aga välja annab reeglina 16...21V, selline väljund telekale kindlasti ei meeldi, lisaks ei anna suurem osa neist laadijatest piisavalt voolu
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

käivitamine käivitamiseks ja liig tühjenemine ka aga kuna tegu pole autosse mõeldud tehnikaga, siis tekib 2 probleemi... temperatuuri kõikumised ja vibratsioon suvel kui auto läheb seest 70+ kraadi, siis on goodbye ekraan... vibratsioon aga põrutab kodutehnikas kasutatava tina lahti ja üpris varsti see aparaat sul ei tööta... been there, done that

Comment

Millises autos temperatuur 70 kraadini tõuseb? isegi, kui tõuseb, siis ladustamiseks selline temp sobib. Järelikult mittetöötavana pole probleem. Sellise temperatuuriga telekat ei vaata nagunii. Sõiduautode vibratsioon ei ole väga suur ja pliipõhiste joodistega tehtud asjad kannatavad vibratsiooni suht hästi. Reeglina on konded suht madalad ja seda on ka valgustuse trafod, seega mingeid olulisi füüsilisi jõude seal sees lammutamas ei ole

Comment

võta auto, pargi ta keset suve päikesekätte... võta mingi vanem elektrooniline käekell või mõni mobiiltelefon või muu ekraaniga seade ja jäta sinna autosse... vaata mis saab... kuna alati ei saa ka valida kuhu ja kuidas sa pargid, siis võid korrata katset nii, et see must ekraan jääb päikesekätte... vaata siis mis saab. 70 kraadi autos saavutada ei ole mitte mingine kunsttükk... piisab kui sul autos on tumedad nahkistmed

Comment

Autotelekas kindlasti töötab sel ajal, kui auto seisab keset parklat (tühjana) päikese käes ja kohe kindlasti on seda telekat hea vaadata, kui päike sellele sisse lajatab.
                  Kandahari lennuvälja kõrval seisis mustas maasturis minu IBM sülearvuti armatuuri peal. Päike paistis otse arvutile. Varjus oli sooja 40+ kraadi. Autosse istudes peaaegu kõrvetasin sõrmed ära(läpparil on metallist kest), aga arvuti ketras edukalt Windows XP opsüsteemi terve see tund, mis ma autost eemal olin. Ekraani sain aasta hiljem puruks, kui läppar auto katuselt alla kukkus, aga sealne temperatuur mingeid jamasid ei põhjustanud

Comment

sülearvuti on mõeldud kaasaskandmiseks ja ka kuigipalju väliseid tingimusi taluma... sedaenam, et ibm ja delle ühed siiani kvaliteetsemad tootjad

Comment

Working...
                    X