Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Veneaegne inverter/akulaadija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Veneaegne inverter/akulaadija

Joppas minukätte siis mingi veneaegne imeriist , millega saab nii akusid laadida , kui ka inverterina kasutada.

Tekkisid aga mõned kysimused .
    M6tlesin kasutada seda autos näiteks lapaka kasutamiseks , aga arvuti vedas käima ilusti , aga kui veidikene rohkem "mõtlema " hakkab , siis hakkab inverterist väga imeliku kriuksuvt häält tulema.
    Huvipärast lahkasin ka seda imevidinat ja seal sees ei ole peaagu mitte midagi võrreldes tänapäevaste inverteritega.

Kas sellise kolkari taha tohib yldse lapakat panna ja kui suur on selle kolkaril maksimaalne võimsus , mis sinna taha tohib panna. Tundub , et see kolmejalgsete kahutusplaat tahab ka kole kergesti soojaks minna.

Vs: Veneaegne inverter/akulaadija

Krt. kristallkuul on jälle kaotsi läinud.

Sel riistapuul miski mark või tüübitähis ka on?
    Või tee kasvõi mõni pilt.

Comment

Variom , vene tähtedega.

Comment

Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
        Variom , vene tähtedega.
        Võib olla siis kas "Вариом" või ka "Вариом-А",
        mõistatamine jätkub, minu kristallkuul on natuke rikkis...
        Kui selle jälle tööle saan, vaatan järele, kus venekeelses
        ajakirjas ma mõlema skeeme olen näinud...
        Elektroonika töötab suitsu baasil.
        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Järjekordne kodanik "Laiskus", kes ei viitsi isegi internetiavarustel kolada. Pane esmalt otsingusse ja siis tule inimeste aega raiskama!

Comment

Googeldasin ja ei leidnud tõesti midagi , kahjuks ei märganud kuidagi neid vene tähti ka teha.

Eriti kasu mul sellestskeemist ei ole ,niikuinii ma sellest aru ju ei saa , ootasin lihtsale kysimusele lihtsat vastust.

Comment

Sain kuidagimoodi tööle, läbi uduse hämu kumab ajakiri "Электрик"
              aastast 2003 ja tundub et nr. 5, lehekülje number justkui oleks 9...
              Netist oli see ajakiri allalaetav, aga siinkohal kristallkuul jälle tõrgub...
              Võimsus on nendel väike, habemeajamise aparaadi toiteks mõeldud...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Googeldasin ja ei leidnud tõesti midagi , kahjuks ei märganud kuidagi neid vene tähti ka teha.

Eriti kasu mul sellestskeemist ei ole ,niikuinii ma sellest aru ju ei saa , ootasin lihtsale kysimusele lihtsat vastust.
                Siis kui vastuseid ei oota, ei viitsi otsida, siis järgmine kord kui läpaka mingile vidinale külge ühendad, arvesta suurema rahakoti tuulutusega. Need "Вариом" и "Вариом-А" on koormusele kuni 20[W]! Kui ka see on keeruline, siis mars tagasi põhikooli. Aga eks igaüks saab mängida vastavalt oma rahakoti suurusele! Läpaka muretsemiseks raha jätkus, aga mõistuse ostmiseks jäi puudu! Jõudu susserdamisel!

Comment

Paadiankruks on liiga kerge aga võibolla sobib kapsatünni vajutuseks. Mul ka üks samasugune mõttetus vedelemas.

Comment

"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Njaa...

Ei juhtu nende vanade lapakatega midagi kui julmalt otse akult 12v peale lasta.

Käisin testisin selle inverteri lapaka tga ka ära.

Kui muidu saab aku mingi 20min. otsa , siis inverteriga näiab kyll laadimist , aga aku siiski tyhjeneb ja kannatab netis kolada üle tunni.

Comment

Esmalt postitatud pagan poolt Vaata postitust
                        Paadiankruks on liiga kerge aga võibolla sobib kapsatünni vajutuseks. Mul ka üks samasugune mõttetus vedelemas.
                        Mina teeks tast mõnele paadiomanikule topitule strobona! Läheks enne, veeteedeametilt või piirivalvelt trahvi saamist, tollele paadi omanikule vähemalt asja ette!

Comment

Njaa...

Ei juhtu nende vanade lapakatega midagi kui julmalt otse akult 12v peale lasta.

Käisin testisin selle inverteri lapaka tga ka ära.

Kui muidu saab aku mingi 20min. otsa , siis inverteriga näiab kyll laadimist , aga aku siiski tyhjeneb ja kannatab netis kolada üle tunni.
                          Huvitav! Kas inverter käib läpaka akult või vastupidi, läpakas töötab eraldi akult inverteeritud ~220[V]? Kui eraldi aku on 12[V], siis miks seda ~220[V] inverteerimist sinna vahele vaja on? Tee =12[V] akust otse =20[V]! Tehes mingi geneka ja pingekordisti saad isegi ilma trafota hakkama! Samas trafoga, mähised "n"+"n"/2"n", multivibraator on kõige lihtsam ja töökindlam! Kõik tuleb pisike ja lihtne, kui ajad asja 15-25 [kHz] võnkuma, lisaks muidugi väljundisse alaldussild + kondekas. Iga muundamisega kaotad energiat!

Comment

rainadov, sa vist räägid teemaalgataja jaoks hiina keeles :-)

Lihtsam oleks öelda, et inverter on läpaka jaoks nõrk ja tore, et härra "valgehai" oma rüperaali läbi ei kärsatanud. See: "võib julmalt 12V peale lasta" pole siinkohal mingi näitaja.

Mulle juba lapsena öeldi, et kuigi pistik ja pesa võivad omavahel sobida, pole mitte alati mõistlik neid ühendada.

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt Vaata postitust
                              rainadov, sa vist räägid teemaalgataja jaoks hiina keeles :-)

Lihtsam oleks öelda, et inverter on läpaka jaoks nõrk ja tore, et härra "valgehai" oma rüperaali läbi ei kärsatanud. See: "võib julmalt 12V peale lasta" pole siinkohal mingi näitaja.

Mulle juba lapsena öeldi, et kuigi pistik ja pesa võivad omavahel sobida, pole mitte alati mõistlik neid ühendada.
                              Tean, näen seda siin pidevalt! Aga nad ei viitsi ju lugeda enne lolluste tegemist, sest "tarkust" on rohkem kui väljagi öelda osatakse ja las siis omad vitsad peksavad! Põhiliselt toimub see rahakoti kaudu!

Comment

Working...
                              X