Sai ühendatud võimendi autosse, kõik toimib kenasti. Probleem selles, et enam ei võta võtmest starterit järgi. Sai ühendatud võimu pluss lahti, võttis starterit. Tagasi pannes enam ei võta järgi. Auto Honda Civic De SOl. Võimuks väiksem Pioneer, mudel pole hetkel meeles. Milles võib kala olla? Võimu + ehk lüliti vahele, käivitamise ajaks tagant ära lülitada. Remote toimib muidu.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Autovõimendi ühendatud, probleem.
Collapse
X
-
Vs: Autovõimendi ühendatud, probleem.
Reede proovib ära, aga vaevalt võim nii palju tarbib, et starterile väheks jääb. Tuled-viled armatuuris plingivad-karjuvad nagu peab. Peab testima ja mõõtma. Nii kui + lahti lasta võimu pealt ja starterit anda kohe käivitub.Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!
Comment
-
Aku +ilt veetud jämeda kaabliga otse võimu + klemmi alla. Remote peenema juhtmega maki taha remote juhtme külge. Võimu - pagasi külje külge poldiga kinni keeratud.
Tuli välja hoopis selline asi, et vana kelle autosse sai muusikat lapitud oli unustanud varga kaitsme. Auto seisnud mitu aastat ja meelest läinud. Nimelt sidurit alla vajutamata starter järgi ei võta. Saigi ju garaazis käivitades sidur alla vajutatud ja välja sõidetud. Kui muusika sisse oli lapitud ja käivitama hakkasin ei vajutanud enam sidurit. Esimene mõte oli, et aku tühjaks tõmmanud, lükates käivitus kohe. Seisma jätnud ja võtmest proovides ikka ei läinud starterist. Kusagilt olin lugenud, et osadel on võimu autosse paigaldamisega laadimine ära kadunud. Mõtlesin, et ju sel autol kadus starter ära. Ühendasin võimu + aku pealt lahti ja proovisin. Ju siis vajutasin jälle sidurit käivitamise ajal, sest kartsin, et aku võib tühjemapoolsem olla ja allavajutadud siduriga starteril kergem vedada. Nii jäigi mulje nagu võim oleks starteri voolud ära lühistanud.
Vastajatele ja huvitundjatele tänud.Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!
Comment
-
Autovõim ühendatud, probleem samuti.
Nimelt selline probleem, et muidu niisama seistes tundus, et mängib korralikult. Käima pannes, tuuritades viskab korraks võimendi tagant ära. Aitab see, kui raadiot korra välja-sisse lülitada. Ning sõites samuti vahepeal viskab võimendi tagant ära. Jälle aitab raadio välja-sisse lülitamine. Kus võiks probleem olla.
Toide sai minuteada 2 korda üle kontrollitud. Maa võetud kuskilt pagassist auto kere küljest ning + pool on paksu punase kaabliga veetud.
Comment
-
Tuurita kohapeal ja mõõda, kas "remote" kaob ära kui võim välja lülitub. Siis teada kas maki probleem. Kui jah siis alternatiivina võid remote'i sigarisüütaja + ühendada (eeldusel et sinu auto sigarisüütaja ainult süütega vooluall on).
Kui aga võimu väljalülitudes remote ära ei kao siis võim vigane.
Comment
-
JA miinust ei võeta kuskilt suva kohast kere küljest vaid veetakse ka akult. Aga ega sellest aru saada, kauakedratud teema aga ikka mõni kysib kle ei toimi vaata yle ja vaatad krt mingi okastraadiga mass veetud suvalisest kohast.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitustJA miinust ei võeta kuskilt suva kohast kere küljest vaid veetakse ka akult.Aiiaa bljäääd,sa nahka teed...
Comment
-
Esmalt postitatud pezz poolt Vaata postitustPole minu silmad veel näinud et keegi miinust aku pealt veaks,aga tümistavad ikka aastaid järjest.Oma Audi 100´l vedasin aku pealt miinuse kuna sellel aku tagaistme all,kena lühike maa vedada.Vaevalt keegi kellel aku ees asub viitsib sealt miinust venitama hakata
Comment
Comment