Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

BMW e36 92 konditsioneeri ja soojenduse probleem.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BMW e36 92 konditsioneeri ja soojenduse probleem.

Tervitus targemad!

Probleemiks, et kont ei tule järgi ja siseringlusele ei lülitu.
    Kondiga ei hakka ennem pead murdma, kui muud asjad tööle saan.

Veakirjeldus:
    Ribidest tuleb ainult kuuma õhku, kondi-tuli ei sütti ja ei sütti ka siseringluse tuluke.
    Mis toimib on erinevad kiirused ventilaatoril (see ei käi ka läbi Control Module´i).

Pin 22 on toide olemas, pin 10 on 10V olemas ja pin 16 on 5V olemas paneelil.
    Korra peale aku eemaldamist süttis ka kondi tuluke, lükkasin selle välja ja peale seda taas see ei sütti enam peale vajutamist.
    Click image for larger version

Name:	IHKR.jpg
Views:	1
Size:	39,7 KB
ID:	874283

Kaitsmed on kontrollitud ja siiani paistavad korras.
    Sooja pärast ei taha ka ennem klappe kakkuda, kui saab selle paneeli toimetama, sest ehk pole klapid kinnigi. Ventilaator paneelil töötab kenasti.

Lugupidamisega,
    Kert

Vs: BMW e36 92 konditsioneeri ja soojenduse probleem.

Ma pigem kahtlustaks soojakraani, et see kinni kiilunud ja kuum jahutusvedelik käib kogu aeg salongist läbi

Comment

Avastasin sellise asja, et kui panna nö näole puhuma ja keerata keskmise ribi juurest jahedaks, siis tuleb ka jahedat õhku, kui aga keskmise juurest keerata soojaks, siis sooja ei tundunud tulevat. Võtsin ka mingi hetk aku uuesti maha ja peale paigaldamist ja auto käivitamist süttis 5 sekundiks vast kondi tuluke taas ja peale seda oli taas vaikus. Imelik on see, et siseringluse tuluke ka ikka ei sütti.

Comment

Kunagi sai sellise asjaga kokku puututud. Ei teeks paha üle kontrollida, äkki aitab.

Comment

Mul pole päris sellise paneeliga.
          Mul on nende keeratavate nuppudega.

Comment

Working...
          X