Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Murutraktori modifitseerimine hübriidiks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Murutraktori modifitseerimine hübriidiks

Ventikas on radikal selleks puhuks, kui autoga ummikus passid. Bensukas läheb tühikäigul tiksudes keema (kui venti pole), kuid diisel ei lähe talvel soojakski

Comment

See pigem tuleneb auto seisukorrast.

Kui masinal termostaat läbi, siis ei lähe ta jah soojaks.

Ma ei väidagi, et mul 100% õigus on.

Lihtsalt on selline mulje jäänud, et diislitel on suuremad radikad.

Igatahes võiks nüüd autodest veidi mööda vaadata ja sihikule võtta veoautod, bussid, traktorid ja neile kapotialla piiluda.
      Muidugi enamus rasketehnikast käitavad oma venti väntvõllilt.

Comment

Oskab keegi ütelda, mis võimsusega on ziguli salongiventilaatori mootor?

Comment

Esmalt postitatud fomoco poolt Vaata postitust
          Põhjenda.

Kindlasti on ka suurema töömahuga masinatel võimsamad ventika mootorid, näit bmw.
          Kuid kui võrrelda vw radikaid ja ventikaid, siis diislitel peaks olema suuremad, näit. mu passat 1,9 td`l on 1 mootor ja rihm ülekandega teine tiivik kõrval, st. kokku 2 tiivikut.
          Esiteks on diisli kasutegur suurem ja seega läheb vähem sooja tootmiseks.
          Teiseks on vent kohapeal seisva auto jahutamiseks ja kui diisel tarbib kohapeal pea poole vähem kütust siis tekib ka vähem sooja.

Mina unustaks ventika mootorid ja otsiks väiksemat starterit.....korraliku akuga liigutab 1,5 kw auto starter autot viienda käigugagi ja üsna nobedalt nii et võimsamat kui 1kw sa ei vaja ka 400kg käru vedamiseks.....kui enamik 2 liitristel on starter 1-1,3kw siis pakun et miski 1-1,3 liitrise riisiraketi küljest võib 600-800w starteri leida küll....küll aga tuleb midagi ette võtta puksidega....selliseks kasutuseks see pronksgrafiit just parim lahendus pole.

Comment

starter peaks sel juhul ka 24V masina pealt pärit olema. Auto lahenduses on ju tegemist mootoriga, mis töötab üle oma gabariitvõimete. Püsivaks käitamiseks on puksid peaaegu väikseim probleem.
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kui asi endiselt päevakorral on, siis mul on võimalus anda üks BFT FR98 tõstukse ajam.
              Mootori pead mõistagi asendama 12V omaga vms. Ülekandeks on tiguajam ning see on mõeldud 1" võlli ringi ajamiseks. Kui mõõt kuidagi klapib siis saaks selle panna otse tagasilla võlli vedama. Praeguse mootoriga on pöördlemiskiiruseks 33rpm.

Comment

Tagasilla võlli käitamine on muidugi üks variante, aga praegu ei ole ma seda varianti veel väga kaalunud. Poolteljed on pikalt käiste sees ja seega tuleks käis maha lõigata ja uus tugipukk ehitada, mis tõenäoliselt ei ole hea mõte või siis teine variant paigaldada ajam ratta sisse, kus paraku ruumi eriti ei ole. Ilma vabajooksu lingi liigutamiseta ei ole seda elukat eriti lihtne ka tagurpidi liigutada.
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

http://tncscooters.com/index.php?route=product/category&path=52

O
                  len sealt mitu korda kraami ostnud. Saadavad ka Eestisse ja suht soodsalt, tuleb neile lihtsalt meilida.
                  Allkiri.

Comment

Ise soovitaks mootoriks zas starterit, kui õigesti mäletan siis sellel ka korralikud laagrid sees, mitte liug vaid kuul.
                    ja isegi rihmaratas mis on muidugi vist liiga suur...
                    siksidel peaks salongi vent ligi 250w olema, on ka lahjemaid ja jõudu neil kah eriti ei jätku

Comment

Working...
                    X