Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas tehaLED-suunatuled autole ning mida on tarvis?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kuidas teha led suunatuled autole ning mida on tarvis?

Paljudel tehasemasinatel on originaal LED idega tuled ka kaugel normaalsest, nägin ise kui üks Infiniti FX tegi parempööret ja tagasõitja oleks talle peaaegu sisse sõitnud ja seda seetõttu, et LED i kiirgusnurk oli liiga väike, mingil masinal varjutas pidurituli suuna ära ja sellised imelikud tuled on testimised läbinud ja täiesti legaalsed.
    Samas ega hõõglampidega tuledega ka kõik korras pole, osadel masinatel varjutab lähituli suunaka ära ja jälle tundub imelik, et need on liiklusse lubatud(mul on kahtlus, et selle projekti suunakaga võib ka sama jama juhtuda st. suunda pole normaalselt näha kui lähituli põleb).

Samas hea meelega ehitaks ise ka mõned tuled LED idele ümber, lihtsalt töökindluse mõttes ja ka tarbimise vähendamiseks(nii ees kui taga on näiteks 4 gabariidi pirni, mis kogu sõiduaja põlevad).

Comment

Kui korralikult teed saad ka vastava tulemuse.Soovitan kasutad korralikke LED-e .Kusakilt makist välja roogitud kärakas ei ole see. Sai ka kunagi tehtud golf 2 le millel jetta tuled ees ja toimivad nüüd juba 5 aastat. Pole veel üv punktides ja politseiga probleeme olnud. Läksin kergema vastupanu teed ja ostsin vanad sikkli led suunakad ja nende baasil lihtsam teha. Kui nüüd hästi meenub siis sai kasutatud valgeid SMD LED-e oranzi klaasi taga, Mis sell ajal ei olnud üldse odavad.
      Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

Ma arvan ka,et kõige parema tulemuse saab smd led-e kasutades.Nende kiirgusnurk ei ole nii väike.Olen ise näinud millise tugevusega valgust annab 1w-ne smd led.
        Muidugi nõuab see led korralikku jahutusega pcb-d.Kui niisama juhtmed külge joota siis on varsti toss taga.
        Kuna enamus autodel suunatulede klaasid oranzi värvi siis võib ju led ise valget valgust anda.

Comment

Working...
        X