Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

taimer autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

taimer autosse

üks vana postitus...

Defa tehase toode auto eelsoojendamiseks töötab hoopis teisel põhimõttel. Kasutatakse eraldi spets mootorit, mis töötab pensu peal ja soojendab salongi õhupuhuri vedelikku. Mootorist väljuvad soojad gaasid suunatakse õlikarterile, mis kergendab külmunud mootori käivitamist.

mul on põhimõtteliselt selline seade olemas, ainult et puudu on taimer, mis selle sisse lülitaks. ei tahaks hommikul 5-ndalt korruselt alla minna nuppu vajutama.
    isetegemine vist veic keeruline(display, konroller jne), aga äkki keegi teab, kus sellist saaks (12V). või annab selle koskilt välja kookida. elfast leidsin, kuid 1,5k on kuidagi palju küsitud

Hesyco Group OÜ   pakub 995.- spets taimerit kõikvõimalike lisadega, aga tahaks odavamalt

Comment

Olen kasutanud odavaid, displayga varustatud ja programmeeritavaid taimereid mis on ette nähtud pistikupessa pistetuna lülitama koormusi. Kui ei eksi, siis hinnaga isegi alla 100 EEKi. Ostnud olen Koduextra sarnasest poest.

Comment

aga pane raadiopaanika nupp(igast signa firmast või marvan, et tevalos on ka). ntx http://www.satel.pl/eng/products/radio.htm

paned tööle siis kui tahad!

hinnad kuskil poole kilo ringis.

Comment

Olen kasutanud odavaid, displayga varustatud ja programmeeritavaid taimereid mis on ette nähtud pistikupessa pistetuna lülitama koormusi. Kui ei eksi, siis hinnaga isegi alla 100 EEKi. Ostnud olen Koduextra sarnasest poest.

kas töötavad ka 12V pealt??????

Comment

See mida mina kasutasin, see küll töötas.

Comment

Working...
            X