Sai tuttava passatil originaalmakk ära vahetatud uue "maki" vastu. Ühendamine oli lihtne nagu ikka, ostis poest ülemineku ja lihtsalt ühendasin. Mälutoide sai ise kokku joodetud, kuna süüte välja keeramisel kustus ka kogu mälu. Ainus probleem on, et mis värvi kaabel on antennivõimu oma? Nimelt raadio levi on üsna kehva ja sõidu ajal raadio pidevalt sahiseb. Uue raadio paigaldamisel see vist passatite probleemiks. Kunagi oma 92a. passatil sai sinine ja ei mäletagi mis värvi see antennivõimu toide oli, omavahel kokku keeratud ja probleem kadus. Maki toitepistikusse tuleb päris mitu juhet, kas mõni võiks olla ka antennivõimu oma? VW foorumist uurides jäi mulje nagu tuleks mingi adapter vahele pista, aga kas otse pole võimalik maki tagant toidet võtta nagu veel vanemal passatil sai?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
VW Passat 97 a. antennivõim
Collapse
X
-
Vs: VW Passat 97 a. antennivõim.
Millega kokku ühendatakse sellel see sinine juhtmejupp?
Huvitav kas tulemust võiks anda ka sellise võimendi lisamine http://www.serigo.ee/product_info.ph...ducts_id=97717viimati muutis kasutaja Ufonaut21; 14 m 2012, 22:16.
Comment
-
Nagu ma aru saan, siis see vw ja audi jaoks mõeldud adapter on ka lisavõimendi?
Passatil on originaal antennipistik ära vahetatud uue pulga vastu. Mingit lisa kaablisoont antennikaabli küljes võimendi toiteks küll pole. Mis värvi võiks olla antennivõimu toite pistik?
Comment
-
B5 Passatil ei pruugi levi mure lahendamine nii lihtne olla. Nimelt on antenni talla sees orig võimendi, mille ühendused aja jooksul ära mädanevad. Üks variant on alguses tõesti proovida toitesöötjaga ja loota, et võimendi on veel elus. Teine variant oleks orig võimendi vahelt välja võtta ja juhtmed kokku joota. Kolmas ja kõige kindlam variant on võtta uus sisseehitatud võimendiga antenn ja maki taha kaugtoite vahetükk.
Comment
-
Mul Volvo 850 1996 aasta levi võiks ka parem olla. Eriti ei kurda, aga kuna mulle meeldib kanaleid koguaeg klõpsida edasi tagasi siis võiks levi parem olla. Linnas on perfektne, aga maal natukene nadi. Kas volvol on endal mingi antennivõimendi muidu olemas? Makk pole originaal.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
Comment