Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eelsoenduse puldile õpetust või näpunäiteid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eelsoenduse puldile õpetust või näpunäiteid

Selline siis Eberspächer miniclock auto peal. Näppinud seda olen , kella sain õigeks ja sain ka nii , et õigel kellaajal hakkas mootrit kütma , aga salongi soojaks ei saa. Igastahes kui niisama alguses seda paremat ikooniga nuppu vajutada , siis tuleb ette miski soenduse märk ja hakkab ka auto salongipuhur tööle. Seega järelikult see systeem on ühendatud.

Suudab keegi leida sellisele juhendi? Äärmisel juhul sobiks ka user manual inglise keeles . vw foorumist leidsin selle kohta vana teema , aga seal lingid aegunud ja maaletoojalt ka miskit tagasisided pole tulnud.

Vaja on siis just selle miniclock user manuali , mitte eelsoenduse oma. Tolle viimase ja ka instalatsiooni manuali ma leidsin isegi Eesti keeles.

Vs: Eelsoenduse puldile õpetust või näpunäiteid

Mul kusagil ehk on juhend, aga sellest pole sul käesoleval juhul suurt abi. See kell on lihtne sisse-välja lüliti, kui ta juba nupule vajutades salongiventika käima paneb, siis teeb kell seda mida peab. Viga pead otsima ikka soojenduse poolelt.

Comment

Vajutades nuppu jah hakkab ventikas ja soendus tööle , aga pannes läbi taimeri , siis ainult mootori soendus.

Comment

Kui soojendus on paigaldatud õigesti, siis minikell juhib ainult soojendust ja soojendus omakorda salongipuhurit. Nimelt salongipuhur lülitatakse sisse siis, kui jahutusvedeliku temperatuur on üle 30°C. Kui sa nüüd juhtusid vajutama sundkäivituse nuppu soojema mootori korral, siis pididki rakenduma mõlemad, nii soojendus kui ka salongipuhur. Kui taimeri tööd jälgisid jahtunud mootoriga, siis peabki soojendus enne veidi töötama, kui salongipuhuri järgi lülitab.
        Katseta, pane soojendus taimeriga tööle ja oota kümmekond minutit - siis peaks sisse lülituma ka salongi ventilaator. Kui see nupust lülitades tööle läks peaks ühendused ju korras olema.

Ah jaa, õpetus ka:
        viimati muutis kasutaja Vilkur; 25 m 2012, 00:11.

Comment

Ma ei mäleta , mida ma kudias tegin , aga hommikul tegin kapoti lahti ja mootor oli pealt soe(õues -5) ja kõik oli jääs , aint esiklaasi allservad olid veidi sulanud ja autosse istudes oli 00:02 ees , ootasin need kaks minutit ära ja peale seda ei juhtunud midagi.

Saadeti ka maaletoojalt õpetus ,kahjuks sellele eestikeelset pole. Peab välja printima , kuna nii , et jätad meelde ja lähed siis õues teed , vb miski valesti minna.

Teine lugu on see , et sel on pandud lisa-aku soojendusele , kuna auto enda aku oli seismisega saba andnud , siis eelmine omanik võttis ja yhendas nende kahe aku juhtmed kokku. Muidu on seal istmeall võimas relee , mis siis ilmselt lylitab selle lisa aku siis taha kui aku laadima hakkab. Kas oleks mõtet see relee tagasi yhendada või käib nii kah?

Comment

Working...
          X