??? ??? ??? Ilgelt kiiresti vajan nõu kuidas panna autole päevatulede automaatikat. mitte valmis relled aga ise teha see relee ???? kuidas ??? ??? ???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
päevatulede automaatika
Collapse
X
-
Kui natuke eeskirjadest mööda minna on skeem lihtne. lülitus relee + geneka pealt ja - numbrituledest kui genekas laadima hakkab lülitub relee sisse ja päevasõidu tuled ka, pargid dioodidega. kui tulede lülitist tuled põlema lülitad hakkavad numbri tuled ka põlema ja relee saab mõlemast otsast + peale ja päevasõidu tuled kustuvad.
Comment
-
Mul on eclipse 92. Ja ma tahaks nii, et läheksid põlema alumised udukad ja parktuled. Klapptuled peaksid kinni jääma aga neid peaks saama lülitist ikka tööle panna.
Niisis küsimus selles, millise tähistusega on sellel autol tulede relee, ise ma küll seda välja ei nuputanud kuna armatuuri alt läheb 2 cm läbimõõduga juhtmepundar ning kõik juhtmed on x värvi. Ja veel autol on vist midagi juba aretatud nii, et kaugtuledega koos lähevad tööle udukad.
Comment
-
Mul on eclipse 92. Ja ma tahaks nii, et läheksid põlema alumised udukad ja parktuled. Klapptuled peaksid kinni jääma aga neid peaks saama lülitist ikka tööle panna.
Niisis küsimus selles, millise tähistusega on sellel autol tulede relee, ise ma küll seda välja ei nuputanud kuna armatuuri alt läheb 2 cm läbimõõduga juhtmepundar ning kõik juhtmed on x värvi. Ja veel autol on vist midagi juba aretatud nii, et kaugtuledega koos lähevad tööle udukad.
kaitsmekarbi kaanepeal kirjas"HEAD LAMP RELAY"
Comment
Comment