Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pinget muutev relee Eberspächerile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Pinget muutev relee Eberspächerile

Webasto on asja lihtsalt teinud. Sa annad läbi relee ventikale +12v toite peale. Ja lisaks kliimaplokile +12v läbi dioodi ja teine diood selleks ju ,et sinu antud +12v ei läheks autoelektri süsteemi. Ja vendi kiirust regullid originaal nupust. Kliimaplokk läheb eraldi ainult tööle. Dioodideks kasuta tavalisi 1n4007. See toide mis sa vendile annad peab korralik olema läbi relee ja kaitse 25A.

Comment

Ei saa muidugi jätta targutamata et seda lihtsust kirud üks päev maapõhja sest eelmine kord kui sõitsid oli külm nagu alati ja vent põhjas nagu alati ja unustasid esimesse astmesse keerata ja kui vent viimases astmes tund aega uhab siis on käivitus paras loterii. Ja siis mõtled et oleks ikka võinud seda ja toda tagantjärgi tarkust.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Aga see mille leidsin Ebayst on 0-10v, selles Eberi skeemis on 0-5v. Kas liiga palju ei ole?

Comment

See Ebri relee on programeeritav ja ma olen kindel ,et venti ei tüürita mitte pinge vaid PWMiga.

Comment

Sain Webasto skeemiga ventika tööle
            Küśimis veel.
            On olemas selline asi nagu puldist juhitav relee. http://www.ebay.co.uk/itm/200967665561

Kas on olemas mingit võimentit, et RF signaali leviala suurendada, Kas auto FM võimendid sobiksid?

Comment

Working...
            X