Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin DPF(tahmafiltri) emulaatori skeemi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin DPF(tahmafiltri) emulaatori skeemi

Tere foorumlased.

Kas keegi on kokku puutunud DPF filtri(tahmafiltri) emulaatoriga,vaja oleks skeemi ja kui täpsustada,siis peaks see sobima 2008a BMW 530d 173kw mootorile.Googeldades leidsin,et nagu osadele autodele mõeldud emulaatorid on vist ühesugused.

Vs: Otsin DPF(tahmafiltri) emulaatori skeemi.

Emulaatoriga selline asi, et ei ole 100% toimiv. Selle emulaatoriga petad ära rõhuanduri. Aga mootoriaju hakkab puhastama filtrit ka mingi aja tagant, mitte ainult rõhuandurist saadud info põhjal. Lihtsam emulaator koosneb ainult kolmest takistist, mis ühendatakse õhulugeja ja tahmafiltri rõhuanduri vahele. Olen seda ise katsetanud ja mõnda aega täitsa toimis. Aga kui ajaline piirang täis sai, siis hakkas mootoriaju ikkagi filtrit puhastama. Ja sellega kaasnevalt lõi mootoritule põlema ja piiras jõu ära. Kui tahad filtrist loobuda, siis pead mootoriaju ümber programmeerima, muutma selle tarkvara. Kuna sul peaks olema EDC16C mootoriaju, siis tuleb seda teha käsitsi, mitte mingi automaatse programmiga. Ja kui valest kohas muudad, siis läheb lõpuks üsna kulukaks. Ise olen juba mitmeid rikutuid programme taastanud.

Comment

Esmalt postitatud tarts1999 poolt Vaata postitust
      Emulaatoriga selline asi, et ei ole 100% toimiv. Selle emulaatoriga petad ära rõhuanduri. Aga mootoriaju hakkab puhastama filtrit ka mingi aja tagant, mitte ainult rõhuandurist saadud info põhjal. Lihtsam emulaator koosneb ainult kolmest takistist, mis ühendatakse õhulugeja ja tahmafiltri rõhuanduri vahele. Olen seda ise katsetanud ja mõnda aega täitsa toimis. Aga kui ajaline piirang täis sai, siis hakkas mootoriaju ikkagi filtrit puhastama. Ja sellega kaasnevalt lõi mootoritule põlema ja piiras jõu ära. Kui tahad filtrist loobuda, siis pead mootoriaju ümber programmeerima, muutma selle tarkvara. Kuna sul peaks olema EDC16C mootoriaju, siis tuleb seda teha käsitsi, mitte mingi automaatse programmiga. Ja kui valest kohas muudad, siis läheb lõpuks üsna kulukaks. Ise olen juba mitmeid rikutuid programme taastanud.
      Kui palju sa ise selle DPF filtri väljalülitamise teenuse eest küsid?

Comment

Ega ma selle jutuga tahtnud sulle öelda, et pead minu või kellegi teise juurde selle autoga tulema. Kui enda auto siis võid ju katsetada. Lihtsalt kliendile raha eest ei soovita seda teha. Ise olen võtnud dpf eemaldamise eest 250 eurikut. EDC15 ajud lihtsamad, nende tarkvara muutmine kõvasti odavam.

Comment

Working...
        X