Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Iz-412 elekrtiskeem!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Iz-412 elekrtiskeem!

Oleks vaja Iz-412 (moskvits) elektriskeemi. Kui keegi teab kust saada võiks ütelda, oleks tänulik.

Tsipa vale foorum,aga vaata ARSENI PALU raamatutest,ja siis mingi värviliste skeemidega õhuke raamat oli(autorit ei tea)seal kõiksugu veneautode elektrisüsteeme
    Ehk peaksid pöörduma "auto-moto foorumisse
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

vaata selliseid toredaid raamatuid nagu "Sõiduautod "Mosvitch" või "Sõiduautode remont" , väga head raamatud mõlemad

ps! sry kui eksin esimese raamatu pealkirjaga, lihtsalt pole seda ammu sirvinud, ei mäleta pealkirja :P

Comment

Kui mul meeles seisab,siis peaks mul kuskil vedelema raamat,kus ka Mosse skeem sees.Õhtul otsin.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Oleks tore kui sa otsiksid, sest endal mul neid raamatuid ei ole ja enam kusagilt otsida ka ei oska.

Comment

Kõige lihtsam on minna antikvariaati ja osta see raamat "Sõiduauto Moskvitch" seal oli suur leht vahel kus peal pea kõikide mossede elektri skeemid peal.Viimati antikvariaadis käisin siis maksis see raamatuke vist 15eeku.Aga ise asi kas skeemi leht vahel alles on!
            Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Working...
            X