Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Check engine tuli?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Check engine tuli?

Auto on Opel vectral 91. Kui auto natukene aega kohapeal käib hakkab tuli põlema, aga pikematel sõitudel mitte. Pöördeid hoiab vahel suhteliselt kõrgel tühikäigu kohta ~1,5. Kõik muu tundub kombes olevat. Mis mõjutab selle tule süttimist või on kellegil kogemusi taolise asjaga?

See tuli näitab viga sissepritse süsteemis.Vata seda saiti
    ,äkki leiad midagi kasulikku.

http://www.carsoft.ru/
    Otsi remondi alt.Samodiagnostika peaks selle asja nimi olema mida otsid.Diagnostika pesa on eest vaadates paremas nurgas,kere külge pistetud.Sellel saidil on ka vea koodid olemas.

Comment

Hea lehekülg- Tänan!

Comment

kui monopritse-mootor (NZ mootorid), ei teeks mina sest probleemi (seal pole ju mingit "sissepritse-süsteemi" ).
        ma kah taolise tulukesega kunagi tõtt vahtinud (mitte mu masin). Põletas tuld ainult sooja mootoriga. Nüüd pole tükil ajal näha olnud.
        ...varsti saavad juba passiivelementide nimed selgeks

Comment

Monopritsel on samuti aju ja andurid ja 1 pihusti.Testimine käib sama moodi kui täispritsel.Isegi veakoodid on samad.

Comment

Osadel autodel on selle tule põletamise põhjus olnud ka vigane temperatuuriandur.

Comment

Tavaliselt on pritsega pillidel kaks temperatuuri andurit 1 pritsele ja teine kelladele.Juhul kui temperatuuri anduri ahel peaks katkema,lühistuma või tema takistus väljub piiridest mis talle määratud on,siis süttib Check enigne tuli.
              Seega kinnitan eelnevat juttu.Aga mainin siin et see tuli süttib ka siis kui ükskõik milline andur mis on ajuga ühendatud peaks käituma ebaloomulikult.

Comment

Working...
              X