Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mehed andke nõu!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mehed andke nõu!

Tere,
    Küsimus siis selline, et kas on ja milline on seade, toode, millega on võimalik autot, juhtida, kontrollida nii, et sõiduk millega sõidan läheb käima ainult siis kui mu kallis kaasa seda soovib?

Vs: Mehed andke nõu!

Süütevõti on see seade.

Comment

Siis tuleb jah süütevõti kalli kaasa kätte anda, ka varuvõti.

Comment

See seade või toode on sul juba olemas: Su mees®
        Tegelikuses üle telefonivõrgu aktiveeritav võimas kontaktor, mis käib akule järgi. Tahad sõita, pead helistama spets numbrile ja ühendab kontaktori ära. Vanakooli lahendus on kuskile süütesüsteemile mingi salanupp vahele pista ja siis ei aita isegi juhtmetega mässamine.
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Mure ongi selles et see seade ju mu autole paigaldatud, sest auto tihti ei käivitu, kas seda saab siis kaugjuhtimise teel teha, et kord käivitub ja siis kui mehel tuju pole siis jälle ei käivitu?

Comment

Esmalt postitatud naine80 poolt Vaata postitust
            Mure ongi selles et see seade ju mu autole paigaldatud, sest auto tihti ei käivitu, kas seda saab siis kaugjuhtimise teel teha, et kord käivitub ja siis kui mehel tuju pole siis jälle ei käivitu?
            Milles see päris probleem siis on? Kas selles, et mees kiusab ja ei lase autoga sõita, kui tahetakse? Või süsteem ise ei funksi?
            Mehe tujude vastu ei leia meie küll rohtu. Vigase süsteemiga tasub minna teenindusse, kus parandusi tehakse...
            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Mehe käest oled küsinud? Oma mehe.
              Erilahendused.
              PS või mail.

Comment

Mis see teadmine annab milline see seade on kui ta ilusti töötab?
                Kui ei tööta siis teenindusse.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mure ongi selles et see seade ju mu autole paigaldatud...
                  Oled päris kindel, et on paigaldatud või lihtsalt oletad? Kallis kaasa väitis siis, et seade on olemas ja mõeldud spetsiaalselt sinu korralekutsumiseks? No ju sa siis oled selleks põhjust andnud, aga säherdusi seadmeid saab paigaldada muidugi, ka raadio/mobiili/milleiganes teel juhitavaid.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitust
                    Mehe käest oled küsinud? Oma mehe.
                    Ilmselgelt on...

Comment

Natuke segaseks jääb, kas tegemist on teema algatajale kuuluva sõidukiga, või on sõiduki omanik keegi teine (mees)isik? Vastu omaniku tahet ei tohi keegi sõidukit juhtida ega peatada, eraomand on püha. Kui sõiduk ei kuulu teema algatajale, aga siiski on tungiv soov seda juhtida, siis pigem saab omaniku meele soodsas suunas kallutamise asjus nõu kuskilt perefoorumist vmt. kus koondunud suurem kogemustepagas inimsuhete eripäradest. Kui keegi teine peatab tehnilise vahendiga omaniku juhitavat sõidukit, siis tuleb pöörduda vastava avaldusega korrakaitseorganite poole.
                      Tere,
                      Küsimus siis selline, et kas on ja milline on seade, toode, millega on võimalik autot, juhtida, kontrollida nii, et sõiduk millega sõidan läheb käima ainult siis kui mu kallis kaasa seda soovib?
                      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Working...
                      X