Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Peale xenoni lisamist veateade

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Peale xenoni lisamist veateade

Lugu siis selline, et otsustasin panna xenonid. Nüüd kahjuks veateade ees.

The sensor for the current is a 5 pin plug-in shuntresistor module located on the lower left side of the CEM. It's a 1 x 2 inch black thin module. On most markets, the shunts alongside the low beam shunt are not mounted. The shunt contains two resistors; 10 mohm between pins 3 & 2, and 28,5 mohm between pins 1 & 2. The current to the headlamps runs from pin 3 to pin 2. Remove the shuntBy drilling a 2mm hole in the shunt, in the second groove above pin 3, the resistance will increase to 13 mohm and the CEM will see a 30% times higher value for a given current. .

Ideid? Minu multimeetriga sellist takistust ilmselt mõõta ei saa, seda ei tea ka mis läks valesti. Uurisin oomipoest, neil sellised 13mohm takisteid ei ole.

Vs: Peale xenoni lisamist veateade.

13 millioomi on jupp traati. Kes viitsib see arvutab.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ma sõnastaks seda pigem nii, et kes oskab see arvutab. Kas seal pole veel määrav traadi ristlõige ja ka materjal? Võtaks mingi enam-vähem tüki ja hakkakas jupikaupa seda lühemaks lõikama kuni viga kaob?

Comment

Suvalise traadiga on see häda, et temperatuuri muutumisega (läheb sealt näiteks vool läbi või misiganes) takistus muutub, ära siis seda unusta.

Comment

Olgu ma räägin siis ausalt ära mis juhtus. Tegin seekord jälle nii, et ennem tegin ja pärast mõtlesin. Kuna mul polnud käepärast 2mm puuri siis puurisin 3mm, ma alguses mõtlesin, et on vaja lihtsalt see rada katkestada. Kahjuks siis enam tuled põlema ei läinud. Siis lugesin juhendi läbi ja sian aru, et mõõt oli ette antud seepärast, et mingi osa traati pidi siiski alles jääma, tänu kitsamale kohale siis pidigi sellevõrra takistus suurenema. Jootsin siis vana augu täis ja puurisin kõrvale õige 2mm augu. Ma tean, et õige oleks nüüd uus shunt otsida ja kohe õigesti teha, aga mõtlesin et saan siin koos teie abiga lihtsamalt. Armatuuri alune ka parasjagu lahti võetud.

Comment

See imeasi lahti käib, kasvõi toore jõuga?

Comment

Comment

0,75mm2 juhe peaks tulede voolu ilusti ära kannatama, umbes pool meetrit seda oleks 13 millioomi.

Comment

Kohalik konstaabel lahendas mu probleemid

Comment

Kui kunagi juhiload tagasi saad, siis tuleb ju ka probleem tagasi?

Comment

Selle eest lube ära ei võta, aga tüv lubas kordusele saata. Talle ei meeldinud, et automaatne kõrguse regull puudus. Ma ei viitsinud seal eriti vaielda, aga minu mäletamistmööda sõltus asi rohkem tulede markeeringust.

Comment

Xenon nõuab jah automaatset kõrgust. Ja ilmselt ka igasse laternasse ei või kruvida.

Comment

Reflektorisse käib ainult d2r ja tuledel peab olema dc tähistus. Kõrguse regull ja pesurid seevastu aga olenevalt aastast.

Comment

Working...
                          X