Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

auto projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

auto projekt

ma tahaks teada kas on võimalik teha arvuti cd rommist omale cd mängija autosse ja kui autosse ei saa siis teeks tuppa.ja kui on võimalik siis...idee tuli selles et jäi üle üks cd rom ja igavus tuli kallale,äkki teab keegi mingit linki anda või siis kuidagi juhendada,kõik soovitused oodatud,on üle ka üks raadio ja 9v adapter,sellest vast peaks piisama..tanke

kui su cdromil on ees play nupp, siis võtad aku pealt 12V, paned vahele 2 stabilisaatorit- 7812 ja 7805 ning ühendad selle kupatuse cdromile õigesse kohta. olemas ta ongi. kuidas ja kuhu ühendada stabilisaatorid, leiad internetist nende andmelehelt ning cdromi uurides.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Link kuidas ehitada
      jah leidsingi juba lingi aga halb asi on see et mul pole cdrommil play nuppu

Comment

Ei ole see asi yhti nii lihtne. Kunagi proovisin. Kuu ajaga leidis 2 rommi oma otsa. Rommid olid enne autosse panekut tutikat. Lihtsalt ei pea sellele vibratsioonile vastu, kuigi oli ilusti porolooniga pehmendatud, aga ikkagi. Ma mudugi kasutasin BTC romme kah. Mõni kvaliteetne romm ehk kestab kauem.

Comment

Mul üks sõber sõidab mingi pool aastat sellise cd mängijaga, ei kurda ta miskit...

Comment

kellegil nagu aega oleks pikemalt seletada kuidas teha,oleks tahtmine selline valmis teha,algul tuppa,siis vaatan kuhu ta panen
            Peale stabilisaatorite on kõik olemas...ja kas 9v adaptrist piisab,raadioga töötab küll ästi

Comment

Originally posted by taivo911@Apr 25 2004, 22:24
              kellegil nagu aega oleks pikemalt seletada kuidas teha,oleks tahtmine selline valmis teha,algul tuppa,siis vaatan kuhu ta panen
              Peale stabilisaatorite on kõik olemas...ja kas 9v adaptrist piisab,raadioga töötab küll ästi
              Madis ju seletas kõik ära kuidas asi käib. BTW mida sa selle 9V adaptriga peale hakata tahad ?

Comment

adaptriga panen ma selle toas tööle.ega tepslist 12v ei tule ju

Comment

Kui sul on vaja 12V, siis 9V on ju ilmselgelt vähe. Otsi ikkagi 12V või mõned voldid üle selle toide. Stabilisaatorid teevad sinu toitest ilusti vastavalt 12V ja 5V, mida cdrom vajab.

Comment

kui ükspäev tegema hakkan ja cdrommi saan siis ütlen,aga kuidas laulusid saab edasi lasta,või ei saagi :huh:

Comment

Originally posted by taivo911@Apr 25 2004, 16:22
                      Link kuidas ehitada
                      jah leidsingi juba lingi aga halb asi on see et mul pole cdrommil play nuppu
                      kui cdrom-i lahti kakud siis eesservas trükkplaadil nuppude platsid tihti olemas, nupud ise lihtsalt on tootja karmi konkurentsi tingimustes ära ratsinud....

Comment

Originally posted by taivo911@Apr 26 2004, 16:50
                        kui ükspäev tegema hakkan ja cdrommi saan siis ütlen,aga kuidas laulusid saab edasi lasta,või ei saagi :huh:
                        Edasi saab lugusid lasta selle sama play nupuga.Ja endal on selline CD mängija üle aasta toas olnud ja mõned kuud autos ja väga hea ja odav lahendus B) Ainuke mure on mul autos see et CD-ROMi mootorite poolt tekitatud "müra" tuleb helile lisaks.
                        Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Aga kui tuppa näiteks teed kas siis võib ka toiteblokiga seda teha seal ju 12v ja 5v puha olemas. Ja kas kõllid paned sealt kõrvaklapi august?

Comment

tuppa paned jah lihtsalt toitekaga.

Comment

Toas kasutad jah seda tavalise arvuti toiteplokiga.Heliväljundi võtsin mina sealt tagant kust tavaliselt läheb helikaardile signaal.
                              Ja seal läheb ühte vanasse arvuti kõlarite võimendisse ja sealt edasi juba kõlaritesse
                              Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Working...
                              X