ma tahaks teada kas on võimalik teha arvuti cd rommist omale cd mängija autosse ja kui autosse ei saa siis teeks tuppa.ja kui on võimalik siis...idee tuli selles et jäi üle üks cd rom ja igavus tuli kallale,äkki teab keegi mingit linki anda või siis kuidagi juhendada,kõik soovitused oodatud,on üle ka üks raadio ja 9v adapter,sellest vast peaks piisama..tanke
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
auto projekt
Collapse
X
-
kui su cdromil on ees play nupp, siis võtad aku pealt 12V, paned vahele 2 stabilisaatorit- 7812 ja 7805 ning ühendad selle kupatuse cdromile õigesse kohta. olemas ta ongi. kuidas ja kuhu ühendada stabilisaatorid, leiad internetist nende andmelehelt ning cdromi uurides.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
-
Ei ole see asi yhti nii lihtne. Kunagi proovisin. Kuu ajaga leidis 2 rommi oma otsa. Rommid olid enne autosse panekut tutikat. Lihtsalt ei pea sellele vibratsioonile vastu, kuigi oli ilusti porolooniga pehmendatud, aga ikkagi. Ma mudugi kasutasin BTC romme kah. Mõni kvaliteetne romm ehk kestab kauem.
Comment
-
Originally posted by taivo911@Apr 25 2004, 22:24
kellegil nagu aega oleks pikemalt seletada kuidas teha,oleks tahtmine selline valmis teha,algul tuppa,siis vaatan kuhu ta panen
Peale stabilisaatorite on kõik olemas...ja kas 9v adaptrist piisab,raadioga töötab küll ästi
Comment
-
Originally posted by taivo911@Apr 25 2004, 16:22
Link kuidas ehitada
jah leidsingi juba lingi aga halb asi on see et mul pole cdrommil play nuppu
Comment
-
Originally posted by taivo911@Apr 26 2004, 16:50
kui ükspäev tegema hakkan ja cdrommi saan siis ütlen,aga kuidas laulusid saab edasi lasta,või ei saagi :huh:Sõida,mees,aga ära mölise!
Comment
Comment