Mul üks sõiduauto siin, suhteliselt harva leiab kasutust, juhtub, et vahest mitu kuud ei liigu, nii ka äsja juhtus. Varem olin ka nõnda toiminud, et kui kindlustus läbi, siis ei ole kohe teinud, vaid oodanud kuni kuu aega mil liikuda vaja ja siis olen netis ära teinud ja kohe hakkab ju kehtima ning siis pool aastat tiksuma lasknud. Viimatine pakkumine oli üsna madal juba, 27eur pool aastat. Nüüd paar kuud seisnud ja täna tegin siis rsk üle 40 euri oli pool aastat:/. erinevae pakkujate juures kõikjal tunduvalt kallim. Kas hinnad selle paari kuu taguse pakkumise ajast tõesti nii palju tõusnud või tekitas see paari kuuline auk mulle hoopis selle kindlustuse hinnalisa?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kindlustus
Collapse
X
-
Vs: Kindlustus
58.68€ tuli just arve terve aasta kindlustust minu masinale, üks kolmetäheline kindlustusandja.
Üllatusin, et nii väike summa.
Noh autol kW ka 75 kõigest ja sõidan igapäevaselt.
Olen rahul. Teengi aastaks tavaliselt. Kuude kaupa ei tee. Kuna auto kasutuses koguaeg..
Minu teada, kui autot ka ei kasuta, siis peab kindlustus nagunii olema. Kui ei ole, siis tehakse sundkindlustus ja maksadki üle..
Võin eksida, aga minuteada nii on.
Kui ei soovi maksta ja auto seisab, siis ajutiselt arvelt maha..
Comment
-
Vs: Kindlustus
Kui autol lõpeb kindlustus, siis sundkindlustus on oodatav aasta pärast peale viimase poliisi kehtivuse lõppu, enne antakse valida kas teed ise kindlustuse või võtad ajutiselt arvelt maha. Kui on ette teada et auto ei hakka lähiajal osalema teeliikluses, on targem arvelt maha võtta. Võib ka teha ühe kuu kindlustuse ja jälle aastaks rahu majas.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Vs: Re: Vs: Kindlustus
Tundub et teistel ei ole olnud viimase paari kuu jooksul ca 50% kallinemist, siis seega ongi mul selle paariks kuuks tegemata jätmise tõttu kuidagi lajatunud korralik summa selga? Kui nii siis ei tasu paariks kuuks tegemata jätta vaid igal juhul ära teha kohe, kuna hiljem lihtsalt maksad rämedalt rohkem. Loodetavasti kukub sinnasamma tagasi poole aasta pärast kuhumaale varasemalt langenud oli, mingeid lakse ma korraldanud ei ole 10 aasta jooksul, seega selle tõttu ka tõusta ei ole saanud. mul sellel masinal 92kW ja PZU kõige odavam, teen seal alati.otsija
Comment
-
Ei pruugi õigesti meeles olla, aga juba mitmed aastad tagasi oli jutt, et selline ühtne koefitsent, mis sõltus kindlustusstaažist ja kahjude ajaloost ning mille üle arvet pidas LKF või mõne muu nimega eelkäija, kaob ära ja igal kindlustusseltsil on võimalik omaenda kriteeriumite järgi seda makse suurust rehkendada.
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust...mul sellel masinal 92kW ja PZU kõige odavam, teen seal alati.
Comment
Comment