Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

knight rideri tuled

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

knight rideri tuled

tahaks saada autole jooksvad tuled nagu knight rideril oli. ostsin vellemani kiti "jooksvad ledid", et sellest teha, kuid kokku jootes ei hakanud tööle. peaks olema mitmeid programme, kuid sisse lülitades kas põlevad kõik 8 LED-i, või siis vahest toitega "mängides" hakkavad ka jooksma, kuid välja lülitades jälle sama... Arvata võib et ise andsin mingile detailile liiga palju kuuma
    kas oleks keegi meistrimees kes teeks odavalt sellised tuled mulle valmis kuna selgus et ise ikka hakkama ei saa <_< Ideaalis võiks töötada 12 voldi peal, võiks kiirust reguleerida saada salongis olevalt väikselt juhtplokilt, kus oleks ka siis ledid näitamas mis ees toimub. Erinevad programmid poleks ka paha. On keegi nõus vastava asjaga tegelema ja hinnapakkumise tegema? Ees võivad olla ka mingid muud väiksed lambid... tegelikult sellega saaks vast isegi hakkama.. peaasi oleks siis väike elektroonikaplokk mis õnnestub aretada armatuuri ligi ja sealt vedada juhtmed auto ninani, kuhu ühedada lambid või ledid. 8-10 tk
    Või on kuskil sarnane asi müügil?

enne peaks uurima kas punased ja veel vilkuvad tuled auto esiotsas on üldse lubatud, taga näiteks ei ole <_<

Comment

tee ise uus...see pole sugugi raske
      http://www.charlton.vic.edu.au/mark/electr...ts/k-rider.html

Comment

Originally posted by Elektrik@Jun 21 2004, 21:49
        enne peaks uurima kas punased ja veel vilkuvad tuled auto esiotsas on üldse lubatud, taga näiteks ei ole <_<
        Ees on nad samuti keelatud. Ette on lubatud vaid kollased/valged põhituled (suunatuled peavad olema kollased) olenevalt auto valmimisaastast.
        Taga on lubatud ainult punased ning kollased suunatuled (erandina on mõned USA-kad. Erandit vaadati mingi müstilise kuupäeva järgi, mida peast küll ei mäleta ).
        Vilkuda võib ainult suunatuli, kõik muud tulukesed peavad olema püsivalt põlevad.

OffTopic: Lahtiste silmadega ringi liikudes on näha päris palju masinaid, mis peaksid ainult korraks kohusetundliku miilitsa pilgu alla sattuma, et saada pikema kobisemiseta kordusülevaatus. Väga populaarsed sinised tuled on näiteks keelatud (ei, ma ei räägi ksenoonlaternatest, vaid eraldi kuskile pamperi alla peidetud tulukestest), samuti nagu on keelatud täiesti valged suunatuled.
        Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

õige jutt @ andy

Comment

Ma olen näinud selliseid tulesid autopoes müügil ka, ma arvan et mine küsi kuskilt autopoest neid.

Comment

sama kiiresti nagu Sa nad oma auto ette paned, sama kiiresti nad Sul sealt ära (kästakse võtta) võetakse kah

see minu arvamus :P :P

Comment

Originally posted by Andy00@Jun 22 2004, 11:22
                samuti nagu on keelatud täiesti valged suunatuled.
                Vanal autol (üle 30 aasta vist), millel on need juba tehase poolt, on valged suunatuled lubatud

Comment

Originally posted by Raxo+Jul 25 2004, 15:30--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Raxo &#064; Jul 25 2004, 15:30)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Andy00@Jun 22 2004, 11:22
                  samuti nagu on keelatud täiesti valged suunatuled.
                  Vanal autol (üle 30 aasta vist), millel on need juba tehase poolt, on valged suunatuled lubatud[/b][/quote]
                  Jah. Kas 1975 või sarnane aasta oli see piir, millal toodeti veel natukene teistsuguseid värvilahendusi, nagu kollased esituled, on tõesti ka valged suunatuled (vist :P) lubatud. Siin tuleb jällegi otsida välja konkreetse auto omadused väljalaskmise hetkel ning väga tähelepanelikult lugeda Eestis kehtivat tehnokorda (elektroonsest riigi teatajast leidis selle omal ajal päris kiiresti üles). See on oluliselt lihtsam ja rahakotile mõnusam, kui keset teed liiklusmiilitsaga vaielda

Ise olen nagu aru saanud, et kui jooksev lambirida väljapoole autot ei paista, ei ole katki midagi. Keegi ju ei keela näiteks tagumistele piilaritele (salongi sisse) paigaldada vilkuvaid/jooksvaid/põlevaid lampe, peaasi et nad ei sega juhti ja teisi liiklejaid.

PS: eile nägin ühel rullnoka unistusel (välimuse poolest, mootor kippus na lahja olema ja suitses nagu oleks ainult õliga sõitnud :P) punaseid parktulesid :blink:
                  Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

ma olen neid punaseid parke tohhuijaaks näind igal pool on neid isegi piduri sadula kylge on mingid pirnid sokutadud
                    aga kõige ägedam asi mida mina olen näind oli 2 fast 2 furious&#39;is selles skyline&#39;s see, et sees oli sinine neoon valgustus see oli tõesti kaif
                    Mäll-mäll

Comment

Kurat no ma ei saa aru, mis kõigil rullikutel viga on - auto olgu kuitahes saan, aga peaaasi, et igasugu kilinaid-kolinaid ja siniseid tulukesi täis oleks riputatud...
                      On keegi mõnda endast lugupidavat ameeriklase omanikku kunagi näinud oma autot mingite "pedelaternatega" kaunistamas?
                      Minu arust on isegi salongi paigaldatud tugev neoonvalgus liiklusohutuse seisukohast kuritegu, kuna sellises valguses väheneb inimsilma tundlikkus tunduvalt, eriti, kui see ainus valgustus veel ka on. Ok, põhja alla paigaldatud neoontorud võivad ju efektsed välja näha, aga austagem ometigi EV seadusi ning kaasliiklejaid ja ärge kasutage neid.
                      Ning mis puutub nn. Knight-rideri lahendusse, siis on mulle kunagi pimedas vastu tulnud mingi sarnane agregaat, ega ikka vähe närvi küll see vilkumine ei ajanud...
                      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Originally posted by rnx@Jul 30 2004, 07:34
                        Kurat no ma ei saa aru, mis kõigil rullikutel viga on - auto olgu kuitahes saan, aga peaaasi, et igasugu kilinaid-kolinaid ja siniseid tulukesi täis oleks riputatud...
                        On keegi mõnda endast lugupidavat ameeriklase omanikku kunagi näinud oma autot mingite "pedelaternatega" kaunistamas?
                        Minu arust on isegi salongi paigaldatud tugev neoonvalgus liiklusohutuse seisukohast kuritegu, kuna sellises valguses väheneb inimsilma tundlikkus tunduvalt, eriti, kui see ainus valgustus veel ka on. Ok, põhja alla paigaldatud neoontorud võivad ju efektsed välja näha, aga austagem ometigi EV seadusi ning kaasliiklejaid ja ärge kasutage neid.
                        Ning mis puutub nn. Knight-rideri lahendusse, siis on mulle kunagi pimedas vastu tulnud mingi sarnane agregaat, ega ikka vähe närvi küll see vilkumine ei ajanud...
                        maitse asi -> kui sulle ei meeldi selline asi , siis ära mõista teisi selle pärast veel niimoodi hukka

mina mõtleksin sinu asemel seda , et küll kunagi mingi ment nad kinni võtavad :P

Comment

Sorry, ehk läksingi pisut karmiks, kui keegi end puudutatuna tunneb, siis vabandan&#33;
                          Vot selles point ongi, et mentidel on täiega ükskõik, mida need nokatsi ja kapsalehega tegelased teevad...
                          Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

http://www.markscustomkits.com/Table-of-Contents.htm

Comment

Originally posted by rnx@Aug 2 2004, 07:29
                              Sorry, ehk läksingi pisut karmiks, kui keegi end puudutatuna tunneb, siis vabandan&#33;
                              Vot selles point ongi, et mentidel on täiega ükskõik, mida need nokatsi ja kapsalehega tegelased teevad...
                              mnjaa, paneb mõtlema

Comment

Working...
                              X