Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

knight rideri tuled

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selle punase K.I.T.T-ii tulega on jah see jama et kui ment näeb on asi kehvasti. Yhel tuttaval oli auto peal installitud ning esimesel päeval kui sellega sõitma läks sattus mendi nina ette ning pidi mendi silme ees selle oma autost välja kiskuma või muidu uuele ülevaatusele.

Comment

Originally posted by Elektrik@Jun 21 2004, 19:49
      enne peaks uurima kas punased ja veel vilkuvad tuled auto esiotsas on üldse lubatud, taga näiteks ei ole <_<
      Ei ole lubatud....ma sain selle eest 600.- trahvi
      Intel inside.. Idiot outside...

Comment

mul on mingi jublakas tehtd, et ühte pidi jooksevad tuled ja saaba panna kateist pididjoksma ja edasitagasi joksma
        umbes 15 dioodi

ühe poole saaks sellest teha edukalt. tötöab ka 12 voldi pealt

Comment

nägin kunagi ammu kuskil autopoes siukest lisapidurituld müügis

Comment

Sa topi see "joox" omale molu peale ja siis vahi seda vilkumist, auto peal on selline "toy" keelatud.
            EDIT juhuks kui mõni valesti mõistis:

tee asi valmis ja pane monitori peale ja siis vaata palju tahad, keegi ei keela, auto pealt kisutakse või kästakse Sul maha võtta.

Comment

pm võid ju selle ka autole külge kruvida, et siis kodus õues seistes on nii nummi vaade :lol: sõites seda igatahes kasutada ei tohi. tegelikult ei tohi olla ka autodel põjavalgustust. kogu see pedemajakate keeld on tegelikult loogiline, see ju tõmbab kaasliiklejate tähelepanu. ja kes siis liiklust jälgib?
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

nooni
                tõrva tulle

aga lähituled autol, ikka enda nähtavaks tegemiseks teistele, samas jällegi ei tohi see tulede tugevus ületada normi

aga tegelikult kui palju neid liikkuvadi tulesid seal ees näha on? ilmselt need väikesed dioodid kahe ereda lambi vahe ei paista eriti silma(öösel) aga päeval on vist liiga valge? minuarust see pede värk ei paista eriti silmagi

põhjavalgus on teine asi, see otseselt valgustab ja on kindlasti nähtav ja häiriv
                tegelikult mõtlen ,et vaba vpli võiks ola, siis näeks inimeste tegeliku iseloomu ja mõistust...

vahepeal oli olukord, kus politsei ei võinud teha trahvi kiiruse ületamise est, pärast seda räägiti, et sellel ajal hoopis liiklsuõnnetusete arv vähenes, ilmselt inimestel väike tagasihoidmise instinkt ka.

pikk jutt sitt jutt...

Comment

Originally posted by TarmoS@Mar 1 2005, 17:37
                  vahepeal oli olukord, kus politsei ei võinud teha trahvi kiiruse ületamise est, pärast seda räägiti, et sellel ajal hoopis liiklsuõnnetusete arv vähenes, ilmselt inimestel väike tagasihoidmise instinkt ka.
                  Näiteks Inglismaal kuskil linnakeses/maakonnas, ei mäleta täpselt, oli liiklusolukord jube. Eirati märke, kihutati, mats matsu otsa jne. Kes on Inglismaal mööda metsavahelisi asfaltteid sõitnud, teab kui kerge see mats tulema on kui keegi "ässa" paneb...

Igatahes läheneti probleemile ebaharilikult... nimelt võeti maha kõik liiklusmärgid, viimse kui üheni ja lõpetati teekatte märgistuse kasutamine. Tulemus igati positiivne... peale eksperimendi läbiviimist oli üks turvalisemaid kohti Inglismaal liiklemiseks...
                  Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

Comment

nujh pedekad on hoopis need kes kardavad trahvi saada&#33; :P mul ple kll nende vastu midagi aga niisama igavat elu elada ple ka mõtet :P poh teed miz tahad see mingi 600 on ju tühine raha suhteliselt ja vahele ei pruugi ka jääda&#33;

Comment

Originally posted by vinge loom@Mar 2 2005, 16:45
                      nujh pedekad on hoopis need kes kardavad trahvi saada&#33; :P mul ple kll nende vastu midagi aga niisama igavat elu elada ple ka mõtet :P poh teed miz tahad see mingi 600 on ju tühine raha suhteliselt ja vahele ei pruugi ka jääda&#33;
                      Nujah, siis tee see lelu valmis ja monteeri autole külge, siis pärast tule ütle, kaua sõita said selle mänguasjaga,mul endal raha vaja mujale panna kui nende trahvide eest maksta.
                      Edu.

Comment

Mõnel nii et mamma-papa ostavad auto ja maksavad trahvid ka.

Comment

Minu meelest on mõned ksenoonid silmadele ikka juppmaad väsitavamad kui mõned põhjavalgused või sinised tulukesed.
                          Maailm oleks puhas ja süüta
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

äää sry mu mamma papa ei maxa arveid isegi autot ei ostnud :P aga autoga olen juba ligi kuu kenasti ringi sõitnud :P see ei ole probleem autol pole doke ega midagi :P sry ma alaealine ka veel :P lube mul ka ei ole :P ja lelusid on palju küljes mida vict olla ei tohix :P

Comment

Asi kisub siin läbuks kätte, seega teema kinni.
                              Püsigem ikka elektroonika/elektrisüsteem probleemide juures&#33;

Comment

Working...
                              X