Tekkis mõte arvuti sissepanekuga autosse, et võiks teha ka hiirekäigugangi nupu sisse. Kas keegi oskab nõu anda, mismoodi peaks seda saama teha, kas tavalise hiire lõhkumisega või siis läpparilt juppe võtma või on mingi lihtsam moodus kakellegil välja pakkuda... :unsure:
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Käigukanginupp hiireks
Collapse
X
-
Originally posted by Ceed@Jun 29 2004, 21:23
Kas auto toiteblokk lahjaks ei jää selle arvuti toitmisega. ja kust arvutile voolu võtad. mingi spets toitekas???
http://www.mygizmos.net/frames/hardw...wersupply.html
Comment
-
Väändetundlik pulgake oleks küll hea, aga kust sellist asja muretseda ja kuidas see arvutiga ühilduma panna?
Autos on arvuti toitmiseks paigaldatud teine aku, võimsam generaator ja siis inverter... Arvuti töötab oma enda toiteplokipealt...
Antud skeem on päris huvitav ning ma ise ei tulnudki alguses selliselahenduse peale, kindlasti proovin ka selle varjandiga asja ära..
Comment
-
Originally posted by Foxboy@Jun 30 2004, 11:34
Väändetundlik pulgake oleks küll hea, aga kust sellist asja muretseda ja kuidas see arvutiga ühilduma panna?
Comment
-
Tekkis mõte arvuti sissepanekuga autosse, et võiks teha ka hiirekäigugangi nupu sisse. Kas keegi oskab nõu anda, mismoodi peaks seda saama teha, kas tavalise hiire lõhkumisega või siis läpparilt juppe võtma või on mingi lihtsam moodus kakellegil välja pakkuda... :unsure:
Mina võtaks läpaka autos sülle ja kasutaks teda oma täies hiilguses. Milleks on vaja hiirt integreerida käigukangi või enter-klahvi vajutus piduripedaali?Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.
Comment
-
andeks suht mõttetu postituse eest aga ei saa vaiki olla.
arvuti autosse on kitsarinnalistele ja vähese silmaringiga inimestele mõttetus, see annab isegi rohkem tulemust kui tavaline arvuti vs laptop.
Arvuti autosse ... Edu sulle siis uute kõvaketastega
miks ei peaks kõvaketas autos vastu pidama kui seda korralikult vibratsiooni eest kaista?
Comment
-
oled sa kõvakettale käega matsu andnud kui see tööhoos on, ntx midagi kirjutab kettale? mina olen ja tulemus oli paha paha ...
Mis mu postituse mõte oli? See et mõni mees arvab et arvuti on ainult filmide vaatamiseks, netis surfimiseks, muusika kuulamiseks ja ei millekski enamaks.
Mitu tuttavat on juba küsinud minu käest, kuidas saaks arvuti autosse, selle eesmärgiga et enda mp3 kuulata. mõttetus ju, ostke endale siis automakk et mp3cd'd kuulata.
Auto on mobiilne, arvutiga saab kontrollida elektrisüsteemide tööd, juhtida seda, kontrollida kiirust, gps lisab sinna veel maantee info, wifi, igas statoilis saaks netis käia, tv ja fm kaardid, mida kõike ei saa USB'sse lisada ... nimekiri tuleb pikk ja lai mida kõike saaks arvutiga teha ja selles foorumis peaksid kõik olema visiooniga mehed, elektroonikud takkapihta kes ise mõtlevad arvutitele lisajubinaid välja. No kasutage natukenegi kujutlusvõimet, e-pikendus autos arvutiga koostööd tegemas ntx
Teemasseka veidi ... miks sa tahad hiirt, paneks näiteks hoopis touchpad kile endale monitori ekraanile, ma eeldan et sa kasutad automonitori mitte 21" laua oma esiklaasi vastas? :P-
Comment
Comment