Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Käigukanginupp hiireks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Moludel on digiväljundiga nupud. Keerad ja saad pulsse vastavalt pöörlemissuunale. On ka vajutus(enter). Äkki sobib paremini?
    Igasugu muu staffi juhtimiseks teeks mina hoopis CAN-i: olgu üks ühine nt. 2 juhtmega juhtimissiin millel istuvad sobivas kohas kontrollerid (pic12f629 - 35 krooni&#33 Kuulavad peaarvuti käske(sule luuk, ava aken) või annavad inffi (mootori temperatuur (pic12f675).
    E-pikenduse edasiarendus?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

äkki räägime lähemalt postkasti teel, epikendus on praegu minu jaoks lihtsaim lahendus aga kui on veel midagi, siis olge head ja andke tuld, mul see osa veel kokku panemata, mis midagi kontrolliks ja liigutaks
      -

Comment

Palju selline kile maksta võiks ja mul on lcd toa monitor autos, 14"
        ja nagu deus siin mainis, on mul midagi sarnast plaanis...
        vaikselt nokitsen nii kuidas rahalise ressursid parasjagu lubavad

Comment

felch
          kas uuemate molude k6ik nupud on digiv2ljundiga?vastav nupp annab mingi vastava impulsi?

Comment

OK, hiireks siis on pakutud väike joystick vanalt läpparilt, trackball, touchpadkile, touchpad laud ja siis mingi :blink: keerulisem süsteem diginuppudega :blink:
            Mis siis ikkagi oleks parim, lihtsaim ja odavaim arvestades tavaarvuti konfiguratsiooni, vähim ajakulu jne

Enda poolt küsiksin veel et kuidas klaviatuuriprobleem on lahendatud?
            -

Comment

Kõiki ei tea kuid selliseid pööramise peale pulsse andvaid just palju ei ole. On lihtsalt surunupp-lülitid.
              Kirjeldatud nupp ise pole üldse keerukas, probleemsem võib olla ta kätte saamine.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Klaviatuuri probleem on mul lahendatud ühe väikese ja stiilse raadioklaviatuuriga...
                aga jah, hiirel tekkib see probleem, et midagi peab tingimatta liikuma..

Comment

Working...
                X