Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tagaakna soendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tagaakna soendus

Oskab keegi mulle ära seletada, miks opel omegal tagaakna soenduse sisse lükkamisel minuti, kahe pärast tagaaken kilduteks lendas? :blink:
    Oliküll seest aken udune ja väljas sadas vihma jne aga kas ei peaks sellistele juhtudele vastu pidama?

Äkki oli põhjus hoopis "välispidine" (naaber proovis oma uut õhupüssi). Aga kui vana klaas oli? kas auto on paugu saand? kas klaas on liimitud või tihendiga? korralik klaas mis õieti ees ei tohiks küll katki minna.
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

liimitud klaas on. Ja tundus nagu küll korralik. Enne ka kasutanud soendust jne. Aga nii udusega ja vihmaga pole olnud. Mõni sekund enne veel 1 vend tagaistmel nägi klaasi nurgast natuke suitsu tulemas ja pauhh.

Comment

Pakuks, et klaasi nurgas juhtme ja soojendusribade vahel oli kehv kontakt. Seal vool teatavasti päris suur. Vilets kontakt sädeles, läks tulikuumaks ja klaas ei pidanud vastu...udune klaas muidu üsna jahe ja sellest ka suur temperatuuride vahe. Tavaliselt peaks küll ainult pragu tulema, aga kui liimitud klaasil pinged sees, siis mine tea...

Comment

hetkega oli kogu klaas pisikesteks kildudeks ja peale esimese ukse kinni panekut kukkus sisse.

Comment

Kui ühekordne karastatud klaas siis lähebki kohe "soolaks". Esiaknal sellist enam kasutada ei lubata. sebastiani seletusega täiesti nõus. Kust muidu see suits tuli? oli seal juhtmeühenduse klemm või oli küttekeha ise vigane?
            Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Mul on Sena ja mul juhtus just täpselt sama asi, et tagaklaas läks lihtsal katki. Ma uurisin samuti, et miks lihtsalt niisama klaas kildudeks purunes? Arvatav põhjus oli see et klaas oli pinges ja kuumutamisel tekkisid veel suuremad pinged, millele klaas enamvastu ei pidanud. Põhjus miks ta ennem pinges oli peitus tagumistes poolraamides, mis olid ära mädanenud.
              Vaata poolraamid üle ja tee korda siis ei juhtu enam sellist asja.

Comment

Working...
              X