Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

elektroonika komponendid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elektroonika komponendid

Kuna tihti küsitakse palju erinevate elektroonika komponentide kohta, siis võiks siin olla kirjas kõik, et ei peaks seda kuskil enam kordama.
    Näiteks Kondensaatorite tüübid ja nende andmete lugemine, erinevad takistid,transistorid, dioodid jne. Sisu loote muidugi teie. Mida te sellest arvate. h34r:
    tel 53729764

selleks vastavad kodukad, kasutage GOOGEL'it

Comment

Mina sain Tevalost kunagi mingi brošüüri, kus Ohmi seadus, takistite tabel, kondekate teisendamine ja mõni vajalik asi veel. :lol:
      Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
      www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

elektroonika komponente on sadu tuhandeid ja sellise andmebaasi koostamine...... ei oska öelda, kas on mõtet. kui arvuti on olemas siis laias maailmas on tohutu andmebaas ja sealt saab iga mees just teda huvitavat materjali arvutisse tõmmata, sest kõike nagunii pole mõtet koguda.Mul on näiteks väga palju mulle vajaminevat materjali arvutis ja lingid kirjas kust mida leida.Selline isiklik andmebaas peab küll olema, selleks arvuti on. kõik ei pea peas olema ega siis pea pole prügikast.Eks tarku ole teisigi.

muide sellega on ka siin foorumis algust tehtud ja rem. foorumi ees on lingikogu mida olen püüdnud täiendada, et ka teised midagi vajalikku leiaksid.Nii, et tuleb tööd teha ja omale vajalik tera üles leida. maru lihtne asi OTSING!!!

Comment

Working...
        X