amazon.comis müüakse dremlit, aga seal on voltage 115v 50-60Hz. kuidas saaks seda eestis kasutada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ameerika dremel
Collapse
X
-
Viskad mingisuguse suvalise trafo vahele ja kasutad. Trafo peaks olema kas siis mähistega 220V ja 110V-le või siis ühe keskväljavõttega mähisega, mille keskväljavõte on täpselt keskel, nn autotrafo.
50->60Hz muundamine läheks väga keeruliseks, kuid on ka võimalik. Siis tuleks see 220V ära alaldada ja juba 60Hz peal läbi trafo uuesti genereerida, pmst impulsstoiteploki ehitamine. Kuid sama asi peaks sul ka vabalt 50Hz pealt töötama, ainult selle sageduse erinevuse võrra on asi aeglasema käiguga.
Comment
-
Originally posted by ftt@Aug 17 2004, 19:22
amazon.comis müüakse dremlit, aga seal on voltage 115v 50-60Hz. kuidas saaks seda eestis kasutada?
Comment
-
Amps: 1.15
Watts out: 140
Volts: 115
niipalju oli amazonis kirjas. väga kallist ajsa ei tahaks, sis poleks enam mõtet teda sealt tellida, ja oleks tore kui ta väga suur ka poleks, natuke jama mingi kobakaga ringi käia.
konkreetsetl amazonis vist ei olnud kirjas aga kuskil oli sama 115v pealt käiv, seal oli vel juures et 50-60Hz, niiet sellega ei tohiks probleemi olla
Comment
-
Enamuse lampraadiote trafo jääb selle jaoks lahjaks. See tuleb ikka ise kerida või lasta kusagil kerida. Kas tulemus nüüd oluliselt odavam on, pole kindel.
Olen näinud ka sellist asja, kus häbematult väikese korpuse sees oli hoopis fikseeritud väljundpingega sümistorregulaator 120V - le. Nojah, saab ka nii...Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
to on to digital tool kit, maksab midagi 1100 eeku. aga kaasas pole taga kahjuks vist jah midagi eriti, aga samas ma ei kasuta ka neid kõiki, hetkel näiteks ma ostisn ühe metalli freesi juba ära, oleks vel liivapaberit ja grinding stonei vaja.(autol kanalite portimiseks). aga kaalun seda asja vel, ehk otsan tõesti ka raudast
Comment
Comment