Tre. Kirjutan siia, kuna ma aran, et seda loevad elektroonikaga nagu rohkem kusis olevad duded
Ok. Tegetl on nii et oleks vaja skeemi sellise asja jaoks - või kui keegi teeks ise ära, siis kui palju selline asi võiks maksma minna ...
näiteks kasvõi juppide näol .. nuu umbropsu ....
-------------------------------------------------------
Aga asi selline. ..
Oleks 14cm diameetiga plaadike, mille max kõrgus koos jubinatega oleks 5 cm. See oleks väga popp.
Anduriks fototakisti,võrdluselemendiks üks-kaks loogika-mikroskeemi, tüürelemendiks neli
transistori vastastaktvooluvõimendina, mõni takisti ja elektrolüütkondekas,
lüliti, mikromootor 1.7 - 3V, 2x mootori pingele patareid. Veel võibolla midagi ?
Ja see peaks suutma lülitama väikese mootori (näiteks makimootori) mis juhindub fototakisist.
Reageerida võiks see juba ka nii 14 cm pealt aga mitte ka kaugemalt.
s.t. et kui liikumine on kaugemal kui 40 cm, siis ei juhtu midagi
Mootor töötab kuni mingi stopperini ja kui liikumine toimub nüüd kaugemal kui 40 cm näiteks , siis lülitab makimootori nii, et
see töötab kuni teise stopperini tagurpidi ?
Vot. Palun vabandust minu võhiklike väljendite ja terminite pärast ...
Aga võite oma arvamus avaldada, kui see pole väga ropp )))
Ok. Tegetl on nii et oleks vaja skeemi sellise asja jaoks - või kui keegi teeks ise ära, siis kui palju selline asi võiks maksma minna ...
näiteks kasvõi juppide näol .. nuu umbropsu ....
-------------------------------------------------------
Aga asi selline. ..
Oleks 14cm diameetiga plaadike, mille max kõrgus koos jubinatega oleks 5 cm. See oleks väga popp.
Anduriks fototakisti,võrdluselemendiks üks-kaks loogika-mikroskeemi, tüürelemendiks neli
transistori vastastaktvooluvõimendina, mõni takisti ja elektrolüütkondekas,
lüliti, mikromootor 1.7 - 3V, 2x mootori pingele patareid. Veel võibolla midagi ?
Ja see peaks suutma lülitama väikese mootori (näiteks makimootori) mis juhindub fototakisist.
Reageerida võiks see juba ka nii 14 cm pealt aga mitte ka kaugemalt.
s.t. et kui liikumine on kaugemal kui 40 cm, siis ei juhtu midagi
Mootor töötab kuni mingi stopperini ja kui liikumine toimub nüüd kaugemal kui 40 cm näiteks , siis lülitab makimootori nii, et
see töötab kuni teise stopperini tagurpidi ?
Vot. Palun vabandust minu võhiklike väljendite ja terminite pärast ...
Aga võite oma arvamus avaldada, kui see pole väga ropp )))
Comment