Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

laserskanneri ehitus (jätk)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

laserskanneri ehitus (jätk)

see on siis jätk teemale osta/müü/vaheta rubriigis asuvale teemale, et siis ootan kõikvõimalikke õpetussõnu, mis eelmises teemas viimati postitajal pooleli jäid OT tõttu

Katsu sealt kettaseadmest see peade pööramise värk tervelt eraldada, magnetsüsteem peab kenasti terveks jääma. Pead on omakorda arvatavasti lahtikruvitavad, aga lint(kile)juhe võib ühine olla. Seal ettevaatust, õrnad asjad...
    Siis saad juba edasi mõelda ja uurida...
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Mina näiteks kakkusin selle "käpa" küljes oleva skeemi üldse ära ja ühendasin juhtmed otse käpa küljes oleva pooli külge. Need siis omakorda muusikakeskuse väljundisse ja piisava tümpsu olemasolul tõmbles nii, et vähe ei ole...

PS! Kasuta võimalikult pehmeid mitmekiulisi juhtmeid, et juhtmed ei hakkaks pea liikumist takistama.

Comment

aga kas näiteks väiksemat sortu valjuka vuntsid sobiksid? kas neid kuskil eraldi ka müüakse?

Comment

Kui sa mõtled kasutada neid sinna pea külge panemiseks siis vist sobiks kah..aga mine sa tea. Kaku näiteks mõni roti juhe lahti ...seal tavaliselt suht pehmed juhtmed. Eriti pehmeid sain mina aga 5 tollisest flopiseadmest...need lugemis/kirjutamise pea juhtmed.

Comment

Originally posted by saajatz@Sep 4 2004, 07:22
            aga kas näiteks väiksemat sortu valjuka vuntsid sobiksid? kas neid kuskil eraldi ka müüakse?
            Tinasukk on see asi, mida otsid.

Comment

Sõltub konkreetsest isendist, aga ehk õnnestub originaalsed alles jätta. Kui säilitada ka vana tööasend/otste omavaheline paiknemine, peaks veel kaua liikumistele vastu pidama...
              Kui uusi vaja, on väga hea kasutada väga peente kiududega paljukiulist (14 või rohkema arvuga) juhet. Sellist kahe tefloonlindist kattekihiga juhet (tüüpi ei tea öelda) olen edukalt kasutanud isegi valjuhääldite membraani juhtmete väljavahetamisel, peavad kauem vastu kui mingid varemolnud kardjuhtmed. Paine peaks võimalikult ühtlaselt pikkusele jagunema, siis kestab väga kaua...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

selge... arvestan siis seda, kui vaja siis vahetangi välja juhtmed...

siiski on kõige hullem see, et ma ei suuda kõvaketast lahti teha, tal on seal see "tähik" peaga kruvikeerajat vaja, aga seda mul ei ole, panin siis suvalise peene otsaga tavalise lapiku kruvikaga, sain 3 tükki maha, aga ülejäänusid no ei jaksa lihtsalt, ühe käega surusin kõigest jõust peale, teises käes näpitsad mis peaksid nagu jõu(õlga?) suurendama, aga tutkit, kinni on veel 4 kruvi....

Comment

Käia kasutus ei oleks äkki võimalik? ma ka kunagi olin eaaegu sama probleemi ees, ainult et ühte kruvi ei saanud loahti. Panin siis kõva kruustangide vahele ja meisliga andsin tuld... :lol:

Comment

Ma olen nendele kruvidele rauasae lehega või viiliga sooned sisse lükanud ja siis tavalise - kruvikeerajaga lahti keeranud. Mõnikord annab ka näpitsatega liikuma keerata ja siis kruvikaga edasi.

Comment

`njah.... kui kruvpead on süvendi sees, nii, et midagi välja ei paista, kuidas ma talle siis tavalise jälje peale teen?`või näpitsatega ligi pääsen?

Comment

Pole küll proovinud, aga kas pead läbi ei saa puurida?

Comment

soovitan suurema kruvikeerajaga see k6vaketta kaan lahti murda...see ei ole eriti k6vast materjalist ja ise olen tihti seda meetodit kasutanud...lykkad kruvikeeraja sinna kaane vahele v6i siis l88d ta miollegagi sinna

Comment

Originally posted by Eggy@Sep 4 2004, 22:24
                            proovitud, väga hea meetod... alati toimib :P
                            Intel inside.. Idiot outside...

Comment

soovitan suurema kruvikeerajaga see k6vaketta kaan lahti murda...see ei ole eriti k6vast materjalist ja ise olen tihti seda meetodit kasutanud...lykkad kruvikeeraja sinna kaane vahele v6i siis l88d ta miollegagi sinna
                              - jah seda ma vist proovingi, hea mõte, ise ei tulnudki (veel) selle peale, aga kas sellega sellele käpale ja magnetile häda ei või teha?

teoreetiliselt peaks saama küll, aga millega? ei oma kahjuks rauapuuri...

Comment

Working...
                              X