Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tesla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    tesla

    No seda on siin nüüd raske ära seletada aga ok
    On selline tore tesla võim.1*150w umbe, toide+-50v, väljund peaks vist sillatuna olema.JA pull muidugi selles, et ei tööta.Asi algas sellest, et kunagi targa peaga sai natuke sisendeid /väljundeid uusi topitud ja asi töötas küll, aga siis hakkas maandus jukerdama ja ühe kõlli otsa pidi mättasse lükkama(muidu tuli umbes 30v väljundisse ja see on oikuipaha kõlli tervisele).Siis mõtlesin, et topin korraliku maanduse kerre ja teen kõik ilusti korda.Aga nüüd teen mis tahan ei saa ma enam alalisvoolust üldse lahti.Kui ta sillatud on, teeb asja muidugi keerulisemaks.
    Äkki olen juba midagi seal oma katsetamistega maha põletand.?
    muusika on kuulamiseks

    #2
    Sinu kirjeldatu järgi võib praegu järgnevat aimata:
    Kui ühe kõlli otsa kerre ühendasid, siis on tõenäoliselt pool võimust maha põlenud... Tõenäoliselt töötab seal kaks võimu haru järjestikku, kõll nende vahel. Kui siis ühe haru väljundi ja maa vahel alaline on, siis on see haru maha põlenud... Ja võimandas ainult teine.
    Ja kui nüüd on teise väljundklemmi ja maa vahel kaa alaline, siis palju õnne, oled sellestki lahti saanud... :P
    Seda juhul, kui nende alalisega klemmide ja maa vahel on vaikus... Kui ikkagi heli veel läbi tuleb, on asi naca keerulisem...

    Comment


      #3
      Eks ma uurin.Aga siuke pull 0n ka, et varem oli nii, etkui liigutasin võimu siis vahest nagu viskas alalise peale ja vahest nagu oli korras.
      muusika on kuulamiseks

      Comment

      Working...
      X