Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

trafo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

trafo

ega kellegil ei ole üleliigset trafot, mille sekundaar mähisel olev pinge jääks u. 25v. ja võimsuseks võiks olla 400va. ??? mitte vähem :P

Üle pole siin midagi tuleb ikka endal nii kurb kui see ka pole
    Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

aga kui kellegil oleks siis ostaks mõistliku summa eest võibolla ära kah 8)
      tehke oma pakkumised.....kui on mida pakkuda :

Comment

Kuule mul on mõned.2*25v.Palju ampreid ma ei tea, aga päris kolaka võimu tagant krabasin.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Mine vaata Kunderi tn kui Tallinnas oled. Seal RET poe lähedal üle tee on mingi el tarvete kauplus. Tööpingi trafosid müüdi seal 400 ja 600 VA väljundpinged 24 ja 36 V
          Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Mul on olemas mingi 24v, aga ei tea mitu amprit ta välja annab. Seda annab muidugi kontrollida aga kui sa tallinnas elad on asi raske, sest elan kuressaares.
            Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

elan küll jah tallinas aga katki ple midagi eks ma siis vaata sellest poest tallinas mida soovitati

Comment

Anna teada mida said ja palju maksis?
                OK
                Hirmsasti tahaks teada?

Comment

...

Comment

see 500 eeku on küll kirves küll aga aga vaatasin hindasi akaabli poes no seal oli ültse hullumaja maksis väheke üle 1000eeku

Comment

Working...
                    X