Selline uuemat tüüpi miniatuurses korpuses väga väikese sisetakistusega väljatransistor, ei suutnud googlest nagu leida, aga mis reaalne maksimaalne voolutugevus sealt läbi lasta lubatud on? Need source pin-id suht pisikesed kolm täppi seal, mõtlen et võiks 100+ amprit selle sisetakistuse järgi mul sealt tarvis läbi lasta, ent kas see korpus üldse lubab sellist koormust?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Väljatransistori korpuse piirangud
Collapse
X
-
Kas need andmed seal mitte kristalli maksimumid ei ole ja korpus reaalselt ei taluks sellist voolutugevust? Mäletan, et mingitel andmelehtedel kohe juures ka olnud, et 300A justkui kristallil, aga tuntumal TO220-l olen eraldi märget juures näinud, et 150A case limit või midagi sarnast, kui õigesti mäletan.otsija
Comment
-
Kui mõõdud ja thermal resistance antud siis eeldaks et ka muud andmed just antud pakendi kohta käivad.
TO220 on üks jalg korraga voolu läbi laskmiseks, sellel on kolm paralleelis. Ristlõiked vist küll väiksemad aga pole pikka õhus rippuvat traati, kaitse põleb ikka keskelt läbi mitte otsast.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustVõta selle "Safe Operating Area" pilt lahti .viimati muutis kasutaja martk; 15 m 2023, 19:46.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
Comment