Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

KT818GM ja KT819GM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

KT818GM ja KT819GM

kas transse KT818GM ja KT819GM on võimalik mingite muude transsidega asendada? ???
    muidu kas KT808A ja KT809A sobiksid?

Ei ole asendatavad . Kt819/819 on Darlingtoni transid . 808 ja 809 tavalised .

Comment

Heh mine poodi ja too need transid ära juba, nad ei ole ju nii kallid ja üpris vabalt saadavad. Niiet tee asi ükskord juba ära.

Comment

ostaks ära küll, aga asi on selles, et ma ei tea, kas on mõttet. kas see on lõpukate viga, kui bass kaob ära, kui panna mõlemad kõllid käima....
        pärast vahetan korralikud lõpukad ära...

Comment

Võta mingi suure takistusega kõrvaklapid ja üks ots massi teisega hakka läbi 0,1uF*160v kondeka otsima kust asi kahtlaseks läheb. Teine variant too võim mulle ma teen ta ära. :

Comment

ma seal sees vaatasin ja ühelt poolt tuli soundi(lõpukatest) normilt, aga teisest tuli nagu imeliku raginaga...(sama efekt, kui transs panna kõllile vahele ilma särakata..)
            JA siis üks takisti viskas sussid püsti....
            kas siis on asi läbi ve?(kui naamuudu sound ragiseb?)

Comment

Ikkagi sa pead hakkama mu eelmise õpetamise järgi mööda trükiplaati ajama kust asi kahtlaseks läheb. Alati ei pea lõpp kutu olema. Aja mööda plaati heli taga seal kus kahtlane seda transsi või takistit mööda. Aga lihtsaim varjant mööda lõputransid välja ja mööda lihtsalt testriga ära.

Comment

volte mõõtsin...~42v
                ma võtsin võimul ühe poole välja(lõpuplaadi)
                ja teine korralik pool lööb nüüd ühe kaitsme läbi...muidu lühises pole minu arvates midagi..  kas need 2 poolt on omavahel kuidagi ka seotud? :'(
                milles häda võiks olla kui kaitsmed läbilööb??

Comment

Keegi ei käskinud nud seda välja võtta raudselt ajasid midagi lühise aint otsi see üles. Klappidega pead kuulama võimu töötavast peast, kasutades kondekat sa ei lase oma klappe õhku. Hakka ajama töötavast peast mööda trükiplaati kust asi kahtlaseks läheb. Või vaata kedagi kes selle asja ära teeks. Muidugi kõige ennem mööda need lõputransid ära ja veendu et nendes viga pole siis otsi edasi. Ära kunagi tee ühtki mõttetut liigutust mida sa ei tea või pole kindel muidu võid seal millestki muust veel lahti saada.

Comment

EKS MA ÜRITA, AGA MUL ON SELLINE KOMME(ASJU LÕHKUDA)
                    MIS MOODI SAAB NEID LÕPUKAID KONTROLLIDA?

Comment

sul kaks lõputranssi. ühel peab olema testri pluss teisel miinus baasil ja teise otsa pead panema kollektori või sii emikkeri peale. Ühte pidi peab näitama kilooomi ringis. collektori ja emikkeri vahel ei tohi näidata midagi. Aga jooda need transid maha ka muidu võid saada vale tulemuse. Kas sul tõesti kedagi pole kes selle asja ära teeks? See pole ju mingi kirves et hakkama ei saaks

Comment

tundub et ainult 1 töötab(kt818gm).. kt819gm on vistläbi.
                        tulebki uus osta..

Comment

Sellist asja ei saa olla, testriga saad selle kindlaks ju teha. Ja lõputransid lähvad alati paaris, mul pole kordagi sellist juhust olnud et üks ainult läheb, nad ju töötavad paaris. Tee kindlak kas sellele transile korralik heli peale tuleb kasutades klapi ja kondekameetodit. Muidex teen ennem asi ikkagi kindel, kus asi on ja kui kaitsmeid läbi ei löö siis lõpukad lühises ei ole.

Comment

AH...MA VISKAN SI*A NURKA...EGAS NAGUNII MIDAGI SELLEGA TEHA EI OSKA.....(OOTAN NII UMBES 10 AASTAT JA SIIS ÕPIN ASJA SELGEKS)

sellepärast arvan et midagi on sellega nihu, et välja andist ta kõlliaukudest 40VOLTI

Comment

;D ;D ;D

Ei NOH!!! Kui juba 40 volti väljundist kätte said siis on lõpukad kohe kindlasti läbi...nad lihtcalt annavad oma toitepinge väljundisse üle(on lühises)...osta aga uued transid, tinuta külge ning naudi MUUSIKAT!!!

8)
                              Audiol on hing sees...
                              NotAnotherDigg

Comment

Working...
                              X