Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Päikesepaneeli parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Päikesepaneeli parandamine

Click image for larger version

Name:	20240512_135442.jpg
Views:	348
Size:	362,8 KB
ID:	1131728 Click image for larger version

Name:	20240512_134823.jpg
Views:	333
Size:	349,7 KB
ID:	1131729

Lõikan relakaga / taon meisliga soone ja eraldan sellega kattuvad elemendid - kõrvaldan lühise.
    Tekkinud vao valan epot täis?

Need vennad kes neid paneele tööstuses mass-tõõtlevad, neil on niikõva tolmu- ja gaasivarustus seljas nagu ulmefilmis + kohandatud ruumid.
    Sul on ka kõik olemas?

Ma soovitaks saata see vana paneel neile, kes selle ägeda rohelise energiaga tegeleb, eraisik või firma vahet pole, kui leiad netist kes kõige rohkem kireb siis sellele saadadki, kulleriga.
    Või saadad EE-sse, see võtab ju iga kuu su käest rohelise energia tasu, lihtsalt niisama ja õiglane ju ongi kui nad siis selle raha eest rohelise energiavärgi ka vastu võtavad; midagigi.

Ja siis ostad/tellid netist endale uue, parema, uuema.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

pildilt raske aru saada mis selle paneeliga juhtus, keegi mängis golfi? või rahe?
      üldiselt arvan et see selline kondoomi paikamise projekt

Comment

Minu arusaamas on see paneel tehases vigaselt kokku laotud, elemendid on külgepidi koos - lühises.
        Seinale pannes ei märganud muud, kui et pinge kahtlaselt kõikus, justkui mingi halb kontakt.
        Järgmisel päeval avastasin põlemisjälje.
        Remontida seda ilmselt pole võimalik, peal on karastatud klaas, millesse on auk sisse sulanud ja "protsess" on jätkuvalt aktiivne.

Click image for larger version

Name:	paneel.jpg
Views:	163
Size:	4,4 KB
ID:	1131748

Comment

Kui netist otsid, siis leiad et viimased aastad on sellised põlengud üsna tavalised ja eelkõige prantsuse ja hispaania kundedel, see on juba nö igapäevane seal.
          Ja mida ma olen näinud, siis põlevad täiesti suva kohtadest, ka keset elementi.. ja mingit seaduspärasust pole.
          Ma arvan, et epo tirib lihtsalt selle õhukese fooliumi katkestusse ja alles jäänud peened rajad lähevad kärssama; sest see foolium reaalselt on ka olematu paksusega.
          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
          X